Üdv.Mindenkinek.Van egy Cagiva 350 T4 motorom.Az a baj hogy nincs szikra.Meg tudná mondani valaki hogy kell kimérni a gyújtó trafót.Ha valaki tudna esetleg segíteni abba hogy mi lehet vele azt megköszönném.
üdv. a henger nikasilos gilardoni 125ccm szinte hibátlan a kipufogó juknál van egy KB.1.5mm-es kis sérülés de az esztergájós azt mondta hogy kár hozzá nyúlni mert semmijen gondot nem okoz.10000-ft.a főtengej is jó javitást nem igényel 10000-ft. váltója is jó ez a motor nem rég lett fel újítva csak el estek vele és valamit fel kapott a kipufogóból és el törte az egyik gyűrűt a dugón még látszódnak a gyári marás nyomai. egyben a blokk.25000-ft
Hello
Segítségeteket szeretném kérni...
Van egy Cagiva frecciám...valamiért elment a gyujtása... és egyáltalán nincs szikra...mi gondja lehet? mit nézzünk meg mit mérjünk ki h jóe?
Henger külön nem eladó? meg milyen blokkról van szó?( bocsi de annyira nem olvastam vissza)
Nekem Gilardoni ' es henger kellene normális állapotú normális elfogadható áron!
Ha valaki tudna legyen szives szóljon! Köszi
Meg égett a dugó sztem.... egyszer jobban bemelegedett mint szokott aztán egyre nehezebben indult ,d ment szépen... kurva csúnya a dugó, majd teszek fel egy galériát a régiről is.
Am nem a Te motorod láttam használtautón 110 ért? Eszednél vagy ilyen ocson ne adjad rontod a piacomat :D
Vagy valami gebasz van vele?
A kezelési útmutatóban van egy kapcsolási rajz,
ha aktuális még, e-mailben el tudom küldeni.
Üdv!