Hello valaki tudna segíteni h a frecciámnak miért nincs szikrája?
Meg valaki tudna nekem küldeni kapcsolási rajzot az elektronikáról...mert akkor lehet ujrakötném az egészet...
Tud valaki Cagiva Elephanthoz Elektromos kébeleket szerezni? Beszeretném szerelni az indexeket. Nemfontos, meg az anélkül is.. De jön a felvonulás, és olyan jól világítanak mint egy rendörségi lámpa. Villogtatva inexbura nélkül eléggé vakító. Tud valaki kábeleket?
Szép jó reggelt!
Tegnap délután hazafele csapatás közben elhunyt a mocim, remélem csak ideiglenesen.....
Elfüstölte magát.... valszeg hengerfejes és vízpumpás....
Szerdán megy szerelőhöz, remélem hamar és olcsón össze tudja kaparni a picit!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy a mellékelt képen látható légszűrő összekötő csőre ha valakinek van ilyen jó állapotban vagy tud boltot ahol lehet kapni ilyet az kérem ossza meg velem!
125-ös Elefant-hoz kellene!
Kéne nekem Cagiva elephant 3-hoz henger, főtengely, csapágyak, simeringek vagy egy komplett blokk. Ha valaki tud nekem segíteni írjon légyszi
Köszi, Ádám
jajjjajjajajjj...és hogy állt meg? Keverékkel mész? mész vagy csak azon a csövön jön az olaj? ha nem kapott olajat és megszorult,
akkor ciki...valszeg akkor generál és 80 alatt nem úszod meg.
Hy Guy!
Van valakinek eladó, vagy éppen nem használt jó állapotú lánc görgője. Ami fent tartja a jáncot, hogy ne érjen le. Nekem egy Cagiva Elaphant 125-ösöm van 1996-os évjárattal. Hozzá kéne olyan. Akinek van, az kérem szóljon.
Köszi..
Meg valaki tudna nekem küldeni kapcsolási rajzot az elektronikáról...mert akkor lehet ujrakötném az egészet...
Nagyon megköszöném akit tud nekem segíteni...