Szasztok érdeklődnék hogy cagiva frecciához keresnék jó állapotú akár komplett blokk alsó részt főtengelyel váltóval stb... Várom az ajánlatokat. Akkinek van akármilyen freccia alkatrésze az írjon. Jah és a c10-es 6 seb. blokk. Ami szerintem csak a váltóval tér el a mitotol.
Üdv
Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma megnyitotta kapuit az I.F.S. azzal a céllal, hogy bemutassa az aprilia, valamint a Cagiva motorgyárak gyorsasági kismotorjait, név szerint az aprilia RS 50-et, valamint a Cagiva Prima 50, 75 és Mito 50-et. Ezenkívül lehetőséget biztosít a szervizeléssel kapcsolatos kérdéseink megoldására, továbbá szabad eszmecsere folytatására is.
Ne felejtsetek el beregisztrálni a fórumba és aki az első hét alkalmával a legtöbb hozzászólást írja, ha kívánja, megkapja a fórum moderátori címét! Ez fórumonként 1-1 főt jelent (aprilia topic és cagiva topic).
sziasztok. Érdeklődnék a cagiva freccia felöl hogy milyen gépek azok? Megbízhatóság ilyesmi? Fogyasztása mennyi neki átlagba? Túrázgatni mennyire kényelmes? Kanyarokban mennyire megbízható? Mennyire jó a futómű? Lehet vele döntögetni? Testre mekkora? Kb ezek érdekelnem meg hát amit tudtok meg az hogy frecciából is jött ki limitált modell mint a mitokból? Várom a hozzászólásokat üdv
A komplett váz hiánytalanul elektronikával mindennel eladó
ár: 60 000ft
17es sm felnik , akksi , lámpák minden ok.
harapós fékek(dupladugattyús)
új lánckerék stb, újrahuzott ülés, a kép óta már az oldalidom is felkerült.
érd: 06 30 212 85 79
Hát szerintem itt az én mocimról van szó:D Hát ha kecsói vagy akkor 20km gyere ki nézd meg és megtudsz mindent De a blokja kifogástalan állapotban van. Az olasz papírjai miatt olcsóbb mint a többi. Mert így kb ennyit ér. Szép állapotban van. Gondold át:D
Üdv
Pontosan mi érdekelne?