Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wáááá. Elfektettem a gépet, úgyhogy most meg ezért nem tudok menni akár közös gurulásra... Öröm az ürömben, hogy kb 5 km/h-val mentem és nem lett nagyon bajunk.
Szerelőnél van a moci, fejidomhegesztés, pár apróbb alkatrész csere, meg egyben megcsináltatom a kötlező tavaszi dolgokat. A szerviztapasztalatokról majd szívesen írok.
Közben meg vérzik a szívem...
horvathb, Uborkadaralo, catPee: nagyon tetszenek a morotjaitok!
rs 125 am meg miért ?
ra 125 és otthon garázsunkba van !
Mind1.

Milyen motorod van és hol parkolsz vele?
nem értem mit mondasz :/
Tied az a Sachs ami a fának van lakatolva? :)
Mehetünk egy színten van a motorunk XD :D
Sziasztok!

A II. kerületben lakom a Mechwart lépcsőnél, nem tudja valaki, hogy hol lehetne estére hagyni a motort ahol reggel meg is lesz?

Most költöztem ide csak nem lehet bevinnem a gépet a lépcsőházba sajnos...
Vasárnap kinek van kedve csoportosan gurulni egyet? uticél, távolság nem gond
ez a motorom van aki akar mehetünk gurulni szentendre közelében !
Motorom
Micsoda élet van itt már megint... Én azért írok!

Szombaton végül a 3.-ik útvonal mellett döntöttem! Az idő gyönyörű volt, csak ne fújt volna ennyire a szél. Ért egy meglepetés is: nem hittem, hogy idén tavasszal látok még befagyott patakot.
Péntek letudva és már itt is a szombat!

Egyre valószínűbb, hogy marad a jó kis Börözsöny-i kör, csak még nem tudom, hogy melyik variáció:
- A gyors: http://g.co/maps/zcret
- A lassabb: http://g.co/maps/v83gy

De lehet, egy új, vegyes variáció:
http://g.co/maps/4sv7w
Nekem most csak egy majomköszörű van szaladgálni, a másikat most rakom össze, úgy hogy még odébb lesz az indulás bármilyen túrára :):):)

Kitartás...

:):)
Kicsit elhamarkodtam ezt a kijelentést!

Mindenki inkább motorozik, ahelyett, hogy írogatna. Én is mennék, de még ma is egész nap melóznom kell.
Nem baj, majd holnap! Addig még kitalálom, hogy hova! Valószínűleg Börzsöny!
Jobb lenne itt a környéken egy hozzá értő ember, Debrecen nem itt van a szomszédban :):)
Bartha Sanyit tudnám ajánlani.
Nekem Ő segített 3 éve.
De majdnem Debrecenig kell érte menni.
Fölrázni?
Nem nem hinném :(
Alszik itt mindenki...... :):):):):):)
am az eü vizsgán semmit nem tanítanak meg ! csak ugy van mert kell a vöröskeresztnek a pénz !
Na, csak nem sikerül végre fölrázni kicsit a Budapesti topikot.

Az a baj a PVVár-Csobánka közötti szakasszal, hogy vannak nagyon becsapós, lassú részek. Tavaly az utolsó körömön (Nov. 1.) pont volt arra egy lazát guruló csoport is, és még kis-közepes tempónál is összejött nekik egy elég komoly baleset... Pedig az útminőség tényleg jó!
Köszönöm, úgy legyen, csak szoknám meg minél hamarabb a csizmában-motorozást!

deszka2009: Pedig jól hangzott az a 24-25-e... Kár, hogy akkor már nem leszel itthon. Tényleg jó lenne egy ilyen 4-5 fős, kb. fél napos gurulás itt a környéken!
Én tuti megyek valamerre most a hosszú-hétvégén is, már csak az a kérdés, hogy mikor és hova!

horvathb: Ilyet, ilyen formában nem kérdezünk! Olyan, mintha megkérdeznéd, hogy hol lehet lefizetni műszakin a vizsgáztatót? Egyébként azt mondom, hogy nem olyan nehéz, így egyszer ki lehet bírni! Azt sajnálom, hogy már semmire nem emlékszem abból, amit kb. 6 éve megtanítottak.
Sziasztok,
Nem tudtok nekem ajánlani valakit aki kicentírozza esetleg ha kell újra fűzi a felniket?
Előre is köszi..

jó hát akár vicc is lehetett :D XD
(+ telefonszámmal)
Kedves Horváth Botond, ilyet nem igazán kérdezünk a neten, főleg nem névvel.
valaki nem tudja elintézni az eü vizsgát hogy ne kelljen be menni csak adni egy tizest ?