JÓÓÓÓÓÓÓÓ REGG A "DISZES" TÁRSASÁGNAK
Had legyek az első aki BOLDOG-KARÁCSONYI ÜNNEPEKET.......EREDMÉNYEKBEN-JÓL FIZETŐ MUNKÁBAN-KM-ER EKBEN GAZDAG-SOHA ÜRES TANKOS-MINDIG TELI PÉNZTÁRCÁS BOLDOG-BOLDOGABB ÚJÉVET!
És talán széljegyben megjegyezném....nagyobb aktivitást?a fórumon
Szóval minden szépet és jót....KÍVÁNOK-nektek....ÉS AZ ÖSSZES MOTOROSNAK nah jó kivéve a csopisokat
Jah
Ittam egész nap....új fogalom született a szállodában
"LÁSZLÓ" KOKTÉL
Összetevők:2x 1dl szesz/pálinka féle/
1x 1dl vörösbor
és ezt viritykoltam egész nap.....de nem hatott
Bár néha kergettem az embereket állítólag
Szóval túléltük ezt is
Holnap megint....góóóóóóóó ki de most CSAK-ITALY-GENOVA
Jövő 7 en ismét itt ahol a képek készültek
Menek Afrikába....Lövök egy Elefántot-lecsapom az ormányát...és a köv bulin azon szipákolom...vájuból a JAGERMACIT
Mert állatbarát vagyok...és becsülöm az alkesz barátaimat
Én is dolgozom..........................néha ha kedvem van
És a szokásos 1 mill napidijamat rendezik persze időben
De mivel ez ritkán fordul elő...................igy megbassza az annyát még az is aki a munka szót kitalálta
Mert itt-ithon egyvalamit felejtenek el:DOGOZ-DOGOZ....barom....de fizetni?azt smafu Így én most LÁZADOK
N
YUGDÍJBA VONULTAM
én is néztem már ezt a hirdetést de gyanúsan olcsó, valami biztos van vele..
vazat mindenkpp ét kell nézni, illetve az első futóművet mert az is elég könnyen el tud menni
ha estek már vele akkor a hűtő oldalán, kormányvégen, lábtartón, fék/kuplung karon lesz nyoma, illetve megnézni hogy áll rajta a két dob
ülés alá is bel lehet kukkantani mert a műanyagok könnyen törnek
meg persze a sok általános dolog fékek,lánc, lánckerék stb.. de ezek csak kopó dolgok könnyű cserélni ha ezekkel van valami nem olyan mint a váz, bár ott lehet hagyni ilyenekre is jókurvasok pénzt
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITEC L 59- 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű-karcmentes állapotban eladó 30 000ft ért !
A bolti ára 110 000 ft !
érdeklődni lehet-30 973 08 69
vagy gabor8181@freemail.hu
-kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--!
De ezt dobta a gép
Viszont