Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre is köszi!
passz így...de megnézem holnap ha érdekel
Kölök...ez itt a Tuareg topic
nemám csak viccelek
Esetleg erre valaki? ------- Nektek hány amperes biztosíték van a motorba? Arra a kettőre gondolok ami az akku mellett van! Aprilia Tuareg Wind 125 -ről lenne szó!
hééé...ez nem is igaz
P
A
S
I
F
A
L
O
nya igen...megaztán nem elhanyagolando az ár-érték arány sem...
Javítanék... nem cs hanem cb400 de sztem értitek.
Tudtam én! A Banditákkal nem szokott gond lenni de én nagyobbat javallanék... nehogy ráunj nyár végére... Haverom is mondta hogy tavasszal megvette a cs400-ast most meg már keresi az újat mert tavaly ki is nőtte. szval sztem 600 fölött nézzél szét... én is azt teszem most majd.
fogalmazzunk ugy hogy rs 125 elcsábított de kéne egy mociis azmeg jolesz valami gixxer
de mennyire hogy jóképű...jóvágásuuu ...hát vagy egy 400 Bandita rabolja el a szívem...vagy vmi 600-as gépes...majd kiderül hogy alakul...szeretnék minél fiatalabb gépest mert
jo pár évig nem akarok másikat majd...
Képzelem... Biztos jóképű Mekkorát szeretne 250 650 1200 ?
Már kinézett magának egy szép banditát
Tényleg... Mit néztél ki a Tuareg utánra?
köszike ...ne is mondd...
Szia!
Ebben a szép időben betegnek lenni .... ej-ej... ezek a nyamvadt bacik nem tudják mi a rend... télen mikor nem lehet moccozni akkor lehet nekik de nem ilyenkor Jobbulást!
Jah amugy itt vagyok nyugi srácok ...csak a netem haldoklott/lik...meg beteg is lettem...pedig már ugy mennék egy karikára
erről nincs tapasztalatom...én Castrolt v. Motorexet szoktam használni...ezek amik nálam beváltak
Szép Napot mindenkinek!
Én már 2éve ilyen olajat használok és maximaliasan megvagyok vele elégedve
szia!
Nekem van gyujtótekercsem ára:17eft
és elektronika:12eft egyben a kettő:27eft
ha érdekel akkor keress meg
email:patvaros87@gmail.com
De én Tuareg Wind 125-re gondoltam! Elvégre ez a Tuareg fórum Neked meg RX 50 van!