Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hónolják, hidd el...
Te mit akarsz hónólni a 2szádados vagy még kisebb nicasil rétegen? ahhoz egyáltalán nem lehet hozzányúlni... fúrni meg annyiszor ahány lépcsőbe kapsz dugót.. de semmi értelme szarrá furatni mert attól nem sokkal lesz erősebb...
fényezve...fékbetét csere...telok ujratöltve oilal..power csak félig nyitott ki....
Gondoltam hogy tudod, csak kijavítottam hogy más aki mondjuk nem tudja, ne higyje ezt...
bocs rosszul irtam, hónolni, tudom mi a különbség a kettő között..
Csak fényezve lett, nem?
De a tirisztoros gyújtást is be kell állítani, nem? Nézd meg, nincs-e elállítva. Karbit meg takarítsd ki először is, aztán meg állítsd be.
Megpróbáltam belekötni
Egyébként meg a kivétel erősíti a szabályt
te miről beszélsz? ...ebbe még nem volt belepiszkálva...csak át lett nézetve haverral
ez változo sztem csak ki kell fogni...én imádom az én kis drágaszágomat ...sokat járok vele turázni és non kényelmes...jol fogyaszt...egyszerűen szeressem
Mintha az elején felújítottad volna
Hát igen, de most pont itt nem fogok semmmire roszat mondani az olasz vasakra..., én nem vennék
nekem karbitizstításon kívül semmi problémám nem volt eddig/lekopogom/ nehogy beüssöna krahhh..oil+benzin...és zugatás
hát ugy hogy szerintem a tuareg nem valami fényes motor a szememben jo magamnak is az van.
mielött meg kérdeznéd, volt havernak 1 dt je eggyütt motoroztunk 2 éven keresztül csak váltott drz-re.
Na mig motoroztunk addig ö tankolta, én meg tankoltam és rengetegett költöttem rá.
Hát ezért ne vigyed soha szervízbe, és ezért kell kikötni azt a hülye pumpát...
Na bocsi, de ezt nem értem, hogy jön ide a dt?
Büszke is vagyok magamra, hogy végül csak összejött... Aszalós az olajzást is olyan remekül belőtte, hogy amiatt ragadt meg MONDJON LE
szeritem 1 dt az dt nem? életatramra és megbízhatoságra gondolok elsösorban, de a tuareg meg eröben van ott.
Hát de azt motorszervízbe se mondták meg a gyurinak, meg nem jött rá senki a közelben
Hát az én gépemmel lehet példálódzni az összes 123as hibalehetőségnél Na szééppp
xlzx(most fepi3) gépénél is szar volt a gyújtás... és senki se jött rá azért fogta magát is tiltott...
hát pl nekem volt olyan ,hogy a gyujtokábel volt megszakadva és csak áthuzott a szikra... és kb 8000nél letiltott.. azátn kábel kicserél, és má ment is... de sok dolog lehet vele..karbi is
de a gyujtás az vagy jó vagy nem ugye mert tiristolos, fuvoka lehetséges?
Pl gyújtás, karbi beállítás, stb...