Te mit akarsz hónólni a 2szádados vagy még kisebb nicasil rétegen? ahhoz egyáltalán nem lehet hozzányúlni... fúrni meg annyiszor ahány lépcsőbe kapsz dugót.. de semmi értelme szarrá furatni mert attól nem sokkal lesz erősebb...
ez változo sztem csak ki kell fogni...én imádom az én kis drágaszágomat ...sokat járok vele turázni és non kényelmes...jol fogyaszt...egyszerűen szeressem
hát ugy hogy szerintem a tuareg nem valami fényes motor a szememben jo magamnak is az van.
mielött meg kérdeznéd, volt havernak 1 dt je eggyütt motoroztunk 2 éven keresztül csak váltott drz-re.
Na mig motoroztunk addig ö tankolta, én meg tankoltam és rengetegett költöttem rá.
hát pl nekem volt olyan ,hogy a gyujtokábel volt megszakadva és csak áthuzott a szikra... és kb 8000nél letiltott.. azátn kábel kicserél, és má ment is... de sok dolog lehet vele..karbi is
Egyébként meg a kivétel erősíti a szabályt
mielött meg kérdeznéd, volt havernak 1 dt je eggyütt motoroztunk 2 éven keresztül csak váltott drz-re.
Na mig motoroztunk addig ö tankolta, én meg tankoltam és rengetegett költöttem rá.