Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehetséges hogy már nulla volt az ereje?
Már át toltam spanhoz,(okj szerelö) dugocsere.
Na mind 1 ki fogtam ezt a motort, nektek is ez van? sok gond volt vele?
hát az sok dolog miatt lehet..nem csak gyertya
az igen látom atátl neki rendesen és az izzók?
Hali, olyan kérdésem lenne, miért van az hogy a motor nem pörög ki jó?
mikor túráztatom akkor faszán vág, menet közben meg szaggat.
Pedig ujj gyertya van benne.
Hány ilyen géppel mentél már?
Már mihez képest?A hengert úgy is le kell vennem.
Hát nem tudom, mennyi összehasonlítási alapod van?
Én nem vettem észre semmit ugyan olyan jól ment mind máskor.Mondjuk annyi hogy a gyujtás felöli szimering sztm ereszti az olajat mert az alaplap olajos volt.Most ha megfuratom majd azt is kicserélem.Köszi a segítségeteket,megyek azt leveszem a hengert hátha okosabb leszek:)
Nekem volt hogy nsrnél lejött az olajvezeték, és az rohadtúl nem látszik, csak éreztem hogy nincs rendben megálltam, megnéztem és hát lejött a pumpáról, most neked is lehet lejött, vagy elrepedt a vezeték...
Hát szerintem vagy falsot szív vagy alapból rosz a beállítás...
enyém is előírás szerint fogyasztotta...
Be van kötve,és szerintem jól is működik mert szépen fogyasztotta az olajat.
Lehet hogy azért ilyen világos a gyertya mert menet közben történt és nem állt meg azzonnal,de már csak kevés anyagot tudott beszívni.
Először is nézdd meg a különolajzást, ha be van kötve... Nekem sokba volt, hogy csak a karbira gyanakodtam a fehér gyertya láttán...
Azt tudom,de akkor miért ilyen? Mert különben kurva harapós gép(volt)Mi okozhatta hogy összeverte a gyertyát,meg hogy ilyen világos volt.Mert ha megfuratom nem szeretnék megint így járni!
őzbarnának kell lennie
Na hát az nem nyerő dolog...
Mikor kivettem világos szürke volt.
Az pedig jó bele, nem kapott kevés benzint? Nem volt nagyon világos a gyertya színe?
NGK B10EGV
Mekkora gyertya volt benne?
Hőértékre gondolok...
A nicasiloshoz 4 túlméretes dugó van, és nem fúrni, csak hónolni lehet...
Az enyém összeverte a gyertyahézagot,bár nem tom hogyan?!Valószínű abból tört le egy darab:( A hengerfalon most van egy húzás,meg adugattyúba is belekenődött vmi.
én úgy tudom, hogyha egy hengert nem ér semmi féle sérülés, csak natur egyszerűen elkopik, magyarán a furatban alakhiba lesz, ovális lesz, vála lesz stb, akkor 4szer lehet fúrni.a rotax 123 as henger.
Perselyes a henger.Csak azért kérdeztem mert ha mindgyárt maxra furatom fel akkor nem lesz durvább?Igaz ha történik vmi akkor dobhatom el.