Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet azt sokszor, csak attól függ mennyit furatsz rajta, sok picit lehet..., nagyot meg remélhetőleg nem kell, mer azt azt jelentené hogy valami nagyon csúnyán szétment
2-szer 3-szor lehet ...aztán meg kuka...én így hallottam...bár fene se tudja...
Akkorára kell fúrni, hogy jó legyen, ne legyen benne karc, stb. Ez pár tized mm-t jelent a valóságban, de ahogy Dani is mondta, a perselyest se lehet a végtelenségig fúrni, mert elvékonyodik a fal, és átszakadhat menet közben, aztán meg kukázhatod akár az egész hengert is.
Oké én nicasilhoz képest gondoltam
Hát nem lehet azt orrba szájba dugóból se kapsz végtelen sok méretben, meg a persely is elvékonyodik...
Perselyes vagy nicasilos? Mert a perselyest lehet orrba szájba, de a nicasilost csak hónolni lehet, ott a túlméretes dugó is csak egy századdal nagyobb.
Kösz szépen!Akkor inkább megfuratom,azt lehet 30-ba meg is áll.Egyébként egy ilyen 125-ös hengert mekkorára lehet felfúrni (maxra).
streetfighter romett
unatkoztunk
a vasárnapi motorozás..
Hát a fúrás 1000x olcsóbb, kb 3 és 5 ezer forint között. Bár akkor kell bele egy túlméretes (új) dugó is, ha jót akarsz, akkor az még kb 15-20 ezer. De még mindig olcsóbb, mint az 50 ezer...
Köszi. de csak berugos volt most szerelem ét öninditósra.
oks,köszi
gondolj amit akarsz
bontott bendix 6eft
holnap megnézem,elvileg megvan
szabi
nemtod a békési küllő csináló csávóka számát véletlenül?
vagy nincs is mit álcázni
fire- tudod jol tudom állcázni
Barátnőmnek is ekkora van, de az csak egycsöves...
Hali mindenkinek!Olyan kérdésem lenne hogy Tuareg rally(rotax 123)Hengert lehet-e furatni vagy perselyezik?És ha lehet milyen árban van.Mert 160-as polini szettet tudok 50-ért.
itt nem is nagyon van illuminált álapot
bazki ti aztán nrem parózzátok el
az izzókat felattad má?
lemaradt:D