Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgylátom rs topikban nincsennek oda érted..
felveszel vagy felvegyelek vagy haggyuk
nem láttalak...de most nem jó mert megyek poopcornt gyártani
msnen küldj képet a moccodról elissa vagy fentvagyokmég neked?
már nem is maradnak endurosok...látod fire...és te beszélsz az uj szerzeményeddel
én sosem mondtam egy szoval sem hogy nem...
csak énkukkantottam be ide
speed topic lett a tuareg forumbol?
bombázzáka csávók itt elissát.micsi kereslet
ok. De az RSV tényleg jó!
psszt...srácok...tényleg nem tom még
gixxer 600
egy rsv-t
nagyon még nem tervezek...mert az sosem ugy sül el...majd a píztárca megmondja...
Szia! Mit veszel,ha sikerül eladni?
jah de el akarom adni...de nem non van érdeklődő...nevetséges összegért meg ugyse adom...akkor megmarad...de ez még a jövő zenéje
trakee- kösze a tanácsokat...nyugi én a motoromon semmin nem sporolok így a láncon sem...haver intézi majd amugy did v. regina lex nézegettem már én is neten...de bízom haverban mindig jot intéz multkor ingyééé castrol
hát passzolom...nekem haverom nézte át tavaly ...de én is Egerbe az apriliát tudom én is...a ktm-be nem tom hogy más mocct is szervizelnek e
Nem adod el? Vagy csak azért nem, mert nincs rá érdeklődő?

Egyébként, ha láncot kell rá, én javaslom, a www.nagyvas.hu -n a CZ 520 -as O gyűrűset, 14 e Ft altt van egy picivel, igen erős, kopásálló darab, és O gyűrűset nem kapsz 19-20 e Ft alatt másikat!
Néztem, első lánckerék 2200 Ft körül, hátsó 5100 körül... Ellenben jól nézd meg a rajzokat, és a tied, mielött megrendeled, nem biztos, hogy jó a kereső. (MIvel két típusnál nincs rajz, érdemes megnézni a gyártó honlapján, ami: http://www.jtsprockets.com/52.... ) Tudom, első blikkre drága játék, de max a láncon lehet takarékoskodni, amin nem érdemes, mert spórolsz mondjuk 5 e Ft-ot, és megeszi a lánckereket a nyúló lánc...

Nekem ez került az apriliara, állítom, 40-50 e km-t elmegy rajta alapos ápolással! (igaz, én aztán szoktam ápolgatni, a Hyosok közül is sokan 13-1 e km-nél ledobták a láncot, annyira elkopott, nekem 10600 km után mindössze 2 * kellett állítani, először kb 500 km-esen, aztán olyan 8 e körül, viszont akkor annyit állítgattam oda-vissza, hogy lehet, hogy nem is feszítettem rajta végül semmit)
nemtudsz valami jó üzletet ahol átnézik szépen?nemhiszem hogy kifejezetten apriliába kéne vinni:)
jövőhéten visszük be valahova teljes nagyszervízre ami motorvétel utá szokott leni rem felrakják nekem a kisangyalkát is
wow zsír ez az angel jó hogy a tiédhez kapni ieneket..... könig non...
enyém meg mamámnál van(ahogy a képeken is láccik hogy a ház nem egy újépítésű:) )itthon már nemfér el, majd tavasszal kerül haza a picike. nemrég vettem karácsony előtt új indexeket és láncvédőt, amint láccik a képeimen no első index és no láncvédő, ja és megjött az angel eyes fényszóróm is=)
hideg van non enyém téli álmát alussza a garageban várja a tavaszt csak még előtte egy uj láncszettet is be kell szereznem a mostani az kuka