Üdv!
Láttam a jó öreg "légolajos" szíjas blokkról van szó.
Én bár csak fényképen, de láttam belülről, és a főtengely, hajtókar stb. tök olyan mint egy kétütemű motoré.
Az olajszivattyú ott van menetiránynak hátrafelé a főtengely mögött és a váltó felett a blokkban, ahol kijön a cső fent a blokkon.
A szivattyún látszik egy fúvóka előre a főtengely irányába.
Szerintem így szórt olajzású és megy rá az olaj folyamatosan a főtengely csapra, csapágyakra
A himbasortól meg amelyik csatornán lefolyik az olaj a "karterba" az is épp a főtengelyre csurog rá, ahogy elnéztem.
Meg a bal blokkfélben a hengerpalást folytatásában a blokkfélen van két furat. Valószínű most vagy ott lép ki a himbasortól lefolyó olaj vagy oda a szivattyútól van vezetve.
Remélem segítettem valamit.
Üzemanyagot kap csak szikra nincs probáltam másikgyertyával ugyse. Olaj castrol act evo 10 40 ,kb 2.2 liter. Tankot meg tiszta benzinel mert vizesvolt ,elvolt dugulva a vizelvezető a betöltő nyilásnál. Évjárat 2001 650 ie.
Szia.
600-al nem foglalkozunk.
A zöld szett teljes ára 12.000 (eke idom nincs), de van egy sárga szett is(szintén eke idom)melynek az ára 3.000, mert ronda.
Sziasztok 600 as pegasohoz vagy tuareghez honnan lehetne letölteni egy normális kézikönyvet,amibe van robbantott ábra,esetleg szimering méretek, meg vezérlés beállítás? esetleg valaki tudja mijen jelre kell állitani?
Szia! Ha érdekel tudok én is segíteni benne, van egy olyan felnim amin nagyon jó állapotú cross gumi van. Ha érdekel emailon irj rám és ott a a részleteket
patvaros87@gmail.com
Érdeklődni szeretnék hogy a komplett kaszni a 3 színű tankkal együtt mennyibe fájna illetve 600-as komplett blokkod van e vagy tudsz e beszerezni? Üdv:Krisz
Szia!
Én is kiiktattam belőle az olajszivattyút,és én kevertem magamnak.40-essel jártam,de viszont husqvarna olajat használtam,ez nekem működött és jó volt.
üdv
Pubi
Tuaregé fixnyerges brembo.
Ilyen megy bele.: LINK
Méretét nem tudom fejből, biztosan pontos amit az ábrához írtak, de ha kell kimegyek a műhelybe és megmérem neked.