Sziasztok !
Egy ismerősöm most vett egy 350-es Tuareg et és felmerült a kérdés hogy mennyi olajat kell a blokkba tölteni cserekor ? az évjárat valahol 93-95 körül mozog !
Köszönöm előre a segítséget
Üdv.
Milyen karbi van gyárilag a tuaregen(rotax 123)?Nekem PHBH28RD.100as főfúvókával.Még mindig nem pörög ki a motorom normálisan.Csak sajna semmi adatot nem tudok róla.A kompresszíónak mennyinek kell lennie?Köszönöm.
BG!
Köszike:)
Valami f*sszopó gerinctelen elvágta a fekcsövem...ahogy megfoltoztam fasza jó meg minden erre ahogy huzom a munkahenger tartály tetejét vissza nem meg beleszakad a csavar
Hali,nekem régen a robogós korszakbeli tapasztalat,hogy pl rossz olajminőségtől lerakódott a kipunyilásban a koksz és elgyengült tőle a gép,de okozhatja még a kevés kompresszió is,v eldugult kipufogó,karbit is érdemes beállítani,levegőszűrő állapotat ellenőrizni,ez mind befolyásoló tényező
Segítséget szeretnék kérni.Vettem egy Aprilia tuareg 125-öt.Rotax 123-as blokk.Problémám az hogy nem pörög 7000 fölé.Terhelés és terhelés mentesen sem.Power szelepet nyitott állapotban rögzítettem és így is próbáltam már.Ha valakinek van e téren tapasztalata azt szivesen meghalgatnám.Köszönöm.
Egyébként pöcc-röff,szép a hangja.Sajnos 2t-ben nem vagyok jártas.
Heló
Nagyon sürgős
Fel akarom ujitani az első fékem a 650-es Pegasómon 1994es évjárat, kellene a két-két darab gumi tömités
A kérdésem az hogy hol tundam megrendelni ha még lehet valahol szerezni,esetleg méretek vagy a féknyereg tipusa :/ minden infot szivesen elolvasok . nagyon köszönöm :)
Srácok még egy röpke kérdésem lenne hátha előfordult mar másnál is...
Megbolondult a műszerfal de annyira hogy ha leveszem a gyujtást rola akkoris világít minden ( üres jelző olaj lámpa) kikellett vennem a biztosítékot hogy ne jelezzen.mikor elhoztam nem működött semmi rajta meg sikáltam a biztiket vissza tettem és ezt produkálta...de még igy sem jo mikor világítanak a dolgok a hőfok jelző és a benzin szint jelző se működik...mi lehet ez? Kontakt hiba? Elkötés? Vagy test?
Help légyszi.
Ohh köszi a választ:) akkor ezert köpte az olajat.kipun mert az előző gazdi egy csöppet tul volt töltve...én leengedtem a szint jelzőn kb 6 dl meg kitudja mennyit dolgozott ki...
Az a szintjelző csavar. :)
Vízszintesen álló blokkban addig kell tölteni.
Az olajleeresztő az alján van. 8 dl kell bele, ha jól emlékszem. De a szintjelzőig öntöd és kész. ;)
Egy ismerősöm most vett egy 350-es Tuareg et és felmerült a kérdés hogy mennyi olajat kell a blokkba tölteni cserekor ? az évjárat valahol 93-95 körül mozog !
Köszönöm előre a segítséget