Hali.Bár ez nem capos oldal,de erdekelne,nincs e véletlenül valakinek eladó gyári bukócsöve capohoz,vagy infó,honnan tudnék értelmes áron szerezni?2 német oldalt neztem,ott van 150eu korul,de nem lehet elerni oket.
Sziasztok. Van egy etx 350esem és nincsen töltésem , fesszabályzóig elmegy , több csatin is mértem elég nagy voltszámú feszkót , kérdésem azlenne , hogy bekötéssel lenne a gond , vagy a fesszabályzó lenne a rossz? Ha nincs rajta az akku akkor is jár a motor , de világítás meg semmi nincs , az akku kábeljához nem jön ki áram se
Sziasztok, lenne egy nagy kérdésem. Nem tudná valaki meg mondani, hogy mekkora egy 125-ös Tuareg Rally rotax132-asnak a power szelepet húzó kábel hossza?
Attol tartok, hogy nem kapok a boltba rotaxhoz, ezért lenne ennyire fontos.
Most hétvégén lesz időm végre leszervizelni a vasakat. Tud valaki ajánlani nekem valami jó oldalt, ahonnan esetleg egy helyről be lehet szerezni mindent jó áron? Levegőszűrő, olajszűrő, légszűrő spray, akkumulátor kellene elsősorban a Pegasoba meg a KLR-be.
2014.05.01-Ig csak 5.000Ft!
olasz.alkatresz@freemail.hu
Rotax 123!
2db komplett motort hoztak be bontásra!
Idomok
Kerekek
Muszerfalak
Láncok
Kipufogók
Kormá
nyok
Stb
Olasz.alkatresz@freemail.hu
képet csatoltam a bekötésről
Előre is köszönöm a válaszokat ! ;)
Attol tartok, hogy nem kapok a boltba rotaxhoz, ezért lenne ennyire fontos.
Ha érdekel akkor van gyári Tuareg Rally első hátsó kerekem, kompletten, új első-hátsó cross gumival!
érd.:
patvaros87@gmail.com
Üdv
Mi lehet a gond alapjáraton felpörög és úgy is marad! :/
tuareg rally elso es hatso kerek erdekelne, lancszett, fektarcsak
ha van valakinek elado?
Aprilia AF1 és Tuareg Wind alkatrészek, nagy választékban.
A hónapban most minden FÉLÁRON!
-Kerekek, gumiabroncsok
-Fékek
- PHBH 28 rd Dellorto karburátor
-Láncok
-Komplett idomszettek
-Lánckerekek
-Szívócsonkok, membránok
-Af1 hátsó központi rugóstag
-Kipufogó rendszerek (Aprilia, Arrow)
-Kormánykapcsolók, műszerfalak,órák
-Bendix,pajzsok,duda, gyújtáskapcsoló kulccsal, kábelkötegek
-Elektromos power munkahenger és elektronika
-Feszültségszabályzók
-Lábtartók
-Komplett hűtő rendszerek
-Indexek,Tuareg váz
STB.
olasz.alkatresz@freemail.hu
Most hétvégén lesz időm végre leszervizelni a vasakat. Tud valaki ajánlani nekem valami jó oldalt, ahonnan esetleg egy helyről be lehet szerezni mindent jó áron? Levegőszűrő, olajszűrő, légszűrő spray, akkumulátor kellene elsősorban a Pegasoba meg a KLR-be.
Üdv.