Óóó fasza lesz, ha kész lesz.
Kell az hidd el. Ha már lúd legyen kövér. :D
Jó volt az a 125-ös ami neked volt. Hirdetésben még nem köszönt vissza, ezek szerint bevált a új gazdájánál is.
lassan de biztosan jovoheten meglesz a lemez is az ajtora, bevakolom es kesz is
akna egyenlore nincs mert a regi garazs aljzatbetonja lett egyenlore meghagyva... eleg egyenetlen de egy ideig megteszi.nem akartam meg 70et kolteni aljzatbetonozasra... de kesobb cserelve lesz akkor megy az akna.
a 125os tuareget en is meghagytam volna kocsi mellett ha meg az lett volna.
a posta viszi hazhoz majd a cuccost igaz hogy 3-4 het mire megjon de ócó
Lassan haladsz a garázzsal azért. :)
Múltkor akartam írni, hogy aknát ássál a közepére, mert sokszor jól jönne. :D
Most egyelőre leteszek a nagyobb motorról, lesz kocsi előbb. Addig meg van a 125-ös, tegnapelőtt is gépeltem egy jót vele.
Akkor megnyugodtam, hogy tényleg ingyen van. :D
És milyen futár vitte házhoz?
Ja kicsit abszurd, hogy a föld másik feléről feleannyiért idejön....
igy van ahogy NemesG is irta, elkezd atugralni inditaskor es nem indul a mosi rendesen mert nem forgatja a fotengelyt rendesen az indito...utana sehogy
de peganal hallhato a csorgese is ha mar kopott a szabadonfuto, legalabbis nalam az volt
en rendeltem mar es tenyleg ingyen posta, vagyis benne van az araban a posta nevetseges hogy egy level kinabol eljon 60 ft-ert, nalunk pedig a sima level belfoldre pedig 150 ft
Helló!
Ha egy bendixből indulok ki vagy csak egy sima szabadonfutós kardánból, akkor nem viszi át a hajtást, csak szalajt.
Eleinte csak néha, aztán egyre sűrűbben. Gondolom én, így van ez a 650-es Pegasonál is.
Srácok, aki rendelt már ebay-ről olyan cuccot aminél nulla forint a szállítás (shipping) az tényleg ingyen idehozza valaki a kapumba?
Kicsit hihetetlen, hogy hong-kongból ide ingyen, de egye-fene, ha tényleg így van.
Hát igen egy kicsit toldok hozzá és olyan pegát kapok mint a tiéd volt, úgyis az a kedvencem közöttük.
Igen, tudom.
Hát most jön a tél, a kocsi kicsit praktikusabb a hóban, fagyban.
Az utolsó mondat tetszik
Lehet úgy leszek a jövő szezonra, hogy a munkám miatt nem tudok majd nagyon motorozgatni... ha meg nincs idő rá, felesleges sajnos.
http://www.kartingsa.com.au/ka...
Ezt kukk meg!
Aztabetyárosuristenitnekie! Itt már nem segit holmi tuning! Egyszerűbb megállni! :D
-fejidom (lámpával, tartóval)
-tank (tanksapka, benzincsap)
-elsősárvédőt
-ülést
Köszi
Köszönjük!
szoktam lesni en is neha a hirdeteseket hatha meglatom de nem lattam meg en se.
jo gepet vett az biztos. aszem debreceni volt az urge
Kell az hidd el. Ha már lúd legyen kövér. :D
Jó volt az a 125-ös ami neked volt. Hirdetésben még nem köszönt vissza, ezek szerint bevált a új gazdájánál is.
Értem. Köszönöm!
akna egyenlore nincs mert a regi garazs aljzatbetonja lett egyenlore meghagyva... eleg egyenetlen de egy ideig megteszi.nem akartam meg 70et kolteni aljzatbetonozasra... de kesobb cserelve lesz akkor megy az akna.
a 125os tuareget en is meghagytam volna kocsi mellett ha meg az lett volna.
a posta viszi hazhoz majd a cuccost igaz hogy 3-4 het mire megjon de ócó
Múltkor akartam írni, hogy aknát ássál a közepére, mert sokszor jól jönne. :D
Most egyelőre leteszek a nagyobb motorról, lesz kocsi előbb. Addig meg van a 125-ös, tegnapelőtt is gépeltem egy jót vele.
Akkor megnyugodtam, hogy tényleg ingyen van. :D
És milyen futár vitte házhoz?
Ja kicsit abszurd, hogy a föld másik feléről feleannyiért idejön....
de peganal hallhato a csorgese is ha mar kopott a szabadonfuto, legalabbis nalam az volt
lassan elkeszul vegre a garazsunk is.
nekem ez az ev volt ilyen, hogy nem volt motorozas hiaba volt motor....
Ha egy bendixből indulok ki vagy csak egy sima szabadonfutós kardánból, akkor nem viszi át a hajtást, csak szalajt.
Eleinte csak néha, aztán egyre sűrűbben. Gondolom én, így van ez a 650-es Pegasonál is.
THX
Kicsit hihetetlen, hogy hong-kongból ide ingyen, de egye-fene, ha tényleg így van.
Igen, tudom.
Hát most jön a tél, a kocsi kicsit praktikusabb a hóban, fagyban.
Az utolsó mondat tetszik
Lehet úgy leszek a jövő szezonra, hogy a munkám miatt nem tudok majd nagyon motorozgatni... ha meg nincs idő rá, felesleges sajnos.