Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Kikérném tanácsotokat!
Van ugye egy olasz csodám,és a henger úgy gondolta hogy én alattam fog elkopni.Ezzel nem is lenne baj,csak most nem tudom hogy fel fúrassam a hengert,és új dugó 20-ba.Vagy vegyek italmondóról egy hengerszettet 30 ba ,ami lehet kopott.
Amúgy rotax 127 es.
Aprilia Alkatrészek nagy választékban eladóak (Rotax 122,123).

--2014.04.14-04.28.-IG MOST MINDEN ALKATRÉSZ FÉLÁRON!
De ez már a 3.

Mi a helyzet a veled, öreg harcos? Sok a meló? Motor elkészült már?
Ez azért nem jó a tiédhez, mert ez a szett a 127-es blokk (régebbi, gyárilag fekete blokk) hengerére való!
Mint már rájöttél, hogy nem stimmelnek a furatoknak távolsága sem.
Úgyhogy ezt most szívtad sajnos, mikor megvetted.
Nna ilyen egy rendszám kèremszèpen!
Eladó vagy cserélhető másik pneumatikus vagy elektromos powerre!
Érd:pasztor17@freemail.hu
Ár:8000.- I.á!
Miért nem jó a hengeremhez,a hengerem rotax 123 és a csavarnak a lyukjai távolabb vannak a hengeren eredetileg elektromos power volt rajta!várom a válaszokat,segítséget! :)
Meg van mi a gond! :) a szívócsonkom van szarrá érve és már szét van szakadva... ott szívott levegőt! :/ most már csak 1 szívócsonk kellene reális áron! :)
Ez is lehet,de én a másik oldalon lévőre gondoltam, ami a légszűrőből jön ki. Meg kell nézni hogy menyire van megrepedve(mindkettő).
Keresek 34-es karbihoz ferde szívócsonkot reális áron akinek van jelentkezzen!
Továbba az elektromos power helyére felrakható-e alakítás nélkül a pneumatikus?
Mármint erre gondolsz mert nekem is +van repedezve! :/ Köszönöm ha ez! :)
Nekem a karburátor mögötti gumiharang volt annyira megrepedve, hogy ott bírt beszívni.Kicseréltem, megoldódott .De lehet neked más,nem tudom.
Sziasztok.Van nekem egy Aprilia Tuareg Rally 125 (123-as Rotax blokkos) motorom.Ehhez keresek főtengelyt,dugót és hengert.Légyszi ha valaki tud küldjön üzenetet a scenic20@citromail.hu e-mail címre,vagy mobilon is hívhat a 06-30/902-3312-es számon.Én veszprém megyében lakom Adorjánházán ezért jó lenne ha lenne itt a közelben,mert 200-300km-t nem szeretnék kocsikázni érte.Remélem tud valaki segíteni.előre is köszönöm.
Csütörtöki napon megnézzük Önnek!
Kérem , hogy küldjön egy emlékeztető emailt az olasz.alkatresz@freemail.hu címre.
Köszönjük!
Mechanikus powerszelep nyomó rugó érdekelne. Tudom nem nagy tétel, de elég fontos alaktrész.
Amik maradtak a készletben !

Vigyétek, hogy tudjunk céges autót venni!

olasz.alkatresz@freemail.hu
Üdvözlök mindenkit.

Van pár feleslegessé vált alkatrészeink.

Tuareg Wind váz : 3.000
Citrom sárga idomszett: 3.000
Zöld fehér idomszett :5.000

További alkatresz árak emailben.

Olasz.alkatresz@freemail.hu
Mondja már meg valaki hogy a henger powernyelv nyílásnál, a kis furatban vákum vagy nyomás keletkezik ? fordulat függvénye ?
és hol szívhat? :)
Falsh levegő.Gondolom én.
Mi lehet a gond?Beindul stb...megy is de ha 1 kicsit gyorsabban mész vele leáll!és ha lassabban is mész vele akkor is dadogva megy!a power nincs benne!a gyújtása jó!
Szia! Nekem nagy karbi van rajta (17,5-es) igy járok 3,5 literrel. A gyári karbival ami 14-es, eljártam 3 literrel! Nekem olyan 90-95-öt mehet végre hátszéllel szakadéknak lefelé, de sosem próbáltam! 70-80-as utazót viszi!
Alkatrész: Italmondo Békéscsabán! Ott szinte mindent kapni hozzá!
Szia!
HA érdekel tudok bontott jó állapotú központi telót, ha kell be is szerelem! Ha érdekel akkor emailon a részleteket!
patvaros87@gmail.com

Üdv