Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali tuareg 50es.1996os menyit eszik és menyi a végsebesség? Alkatrészek?95êrt venném megéri
Ha a bowdenen már nem tudsz korrigálni akkor az oldaldeklit leveszed,a közepèn lesz egy csavar! Azon tudsz állitani! De könnyen lehet hogy már a lamellák rosszak! Nèzd meg mielőtt állitani akarod,mert ha elcsuszik a kopottság miatt akkor dupla szètszedès lesz a vège! Ha meg ugy is szètszeded,az olajat is cserèld ki benne ha már règi,vagy ègett! Nagyja ennyi!
Sziasztok !

Érdeklődöm hogy Wind 125-öshöz (89-es évjáratú) van-e valakinek hátsó telója ? Kit tudtok ajánlani, ahol ilyet frankón-korrektül megcsinálnak és lehetőleg az ár nem a csillagos ég ? Kb mennyiből lehet megcsinálni ? (a teló maga, illetve a beszerelés ára?)

Fórum hozzászólásokat olvasgatva úgy tűnik, mintha ez a hátsó teló a Wind125 "gyenge pontja" lenne.. amolyan típushiba-szerűség.. vagy tévedek ? (Nem ismerem a motort, csak próbálom megismerni.)
Hali
Valakinek van 125-ös Tuareghez önindító, henger(jó állapotú vagy új)és első lámpa(búra vagy egész).127 Rotax blokkos.
Tudna valaki segíteni ,hogy hogy kell beállítani a kuplungot egy Aprilia Tuareg 50-es nél?
Eladó Komplett Rotax 123-as blokk!

Gyújtás nélkül!

Önindítóval+ 24-es Dellorto karburátor+ szívócsonk+ power( nem elektromos)
Ár: 60.000 Forint

Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
megbeszéljük! Még jó a hengerem, de már időben keresem az alkatrészt. Érdeklődöm erre- arra. Egy képet dobsz a hengerfalról?
Az is segítene ha küldene valaki a sajátjáról egy képet
Sziasztok
motoplat gyújtás beállítás hogyan?

igazából nekem egy rotax 127 es blokkon van , de ugyanez a 6 v motoplat electronico gyújtás. szét volt szedve a motor és a gyujtás nincs megjelölve hogy hogyan is kellet volna neki állnia tudsz tud valaki segiteni? Meg igazából van szikra ,de gyenge szóval ha meg is fogom nem lehet érezni hogy áthúz :(
van 123-as nicasilos hengerem ami teljesen jó.18-ért esetleg plussz új dugó ha az is kell.
Szia
Köszönöm a képet ,de viszont amit pirossal bekarikáztam az egy sérülés igaz ? megmérnéd nekem amit kékkel karikáztam, hogy a külső kör átmérője menyi? ha lehet erre az email címre: ------lajt22@citromail.hu---- írj a továbbiakban. köszönöm
Nem hinném hogy javíthatatlan hiba lenne, viszont az elektromossághoz nem igazán értek.
van karbin 34-es.8500-ért itt a kép róla.
Rotax 127 Rave hengeres (125 ccm) motorblokkhoz karburátort keresek.
Dellorto 34-es előnybe!

Képes ajánlatokat várok (kivül, belül)
*** KERESEK 123 Hengert, tökéletest ***
van tel:06307316232
rotax 123-as főtengelyt keresek ami jó állapotú.
nem lehet hogy a műszerfal megkergült?
van müszerfalam ha kel
Fogalmam sincs, nekem még ennyi sincs rajta
Valakinek van ötlete ennek a hibának az orvoslására?
A jelenség: ha lehúzom a tankról a csokikat így kiakad az üzemanyagszintmérő. De ha rajta van akkor szimplán nem mutat semmit, mintha rá se adnám a gyújtást. A hőfokmérő meg egyáltalán nem csinál semmit. Csak ha lehúzom és hozzádörzsölöm a hőgombához, de nem a tetejére ahová rá kell dugni hanem a csavar részére amivel ki lehet venni, vagy a hengerhez, kicsit megmoccan de szintén semmi.
skillcapped@citromail.hu
Sziaztok
Ha valakinek van rotax 127 (rave) hengere, ne tartsa magában, érdekel.Új,vagy nagyon jó állapotú használt.
Heló nekem van ilyen karburátorom ha küldesz egy e-mail címet akkor küldhetek képet + árat is.
Az a kipufogó nagyon szépen megszentségtelenítette azt a szegény blokkot. :/ :
Sziasztok,

keresek Tuareg 600-as utas lábtartót, ha valakinek van elbontott, kérem jelentkezzen!

Üdv.
Gergely