Eladó Ma és Hétfőn Aprilia Tuareg Wind 125 teljes idom szett!
Ha a kijelölt 2napon nem megy el, akkor megy a szelektívbe.
Az ár: 3.500Ft!
Tank, fejidom lámpával, plexivel, ülés, oldal idomok, hátsó idom, lámpa 2db indexek!
Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
Tel: 06-30-403-6551
Nna! Látod eeee....
Nem csak èn raktam bele zsírnyomó gombaszemet! :)) Règen mindenhol volt a gèpeken,most meg sehol csak azèrt hogy szopjon vele a paraszt! Vagy vegyen ujat! Itt a pèlda! Ilyet kell gyártanod a hètvègèn! :D
Pfűű.... de szutykos! Csodálkozol hogy tönkrement! :D
Abban persely lesz kètoldalt! Vagy is nekem már nem,hanem egy egèsz csö lett belerakva,mert a csap is bekopott a kèt vègèn! De nem vált be az a verzió,mert megszorult egy idő után a piszoktol! Ugyhogy ujra kiszed,megfúr,ès zsírzó szem ment bele! Utána már jo lett! T.SZ.CS-s megoldás!
kawasgyerek18 írtam a megadott mailedre és képeket is küldtem ármegjelöléssel ahogy kérted Arrow rendszerről amit kerestél itt a fórumon, annyit sem írtál vissza hogy nem kell a szarod, vagy nem ilyenre gondoltam.... Le a kalappal korrekt gyerek lehetsz!
Én is tipushibára gyanakszom, de nem értem, hogy hogyan és miért...
Sima postai csomagként lett küldve, de nem sérülhetett nagyon menet közben, mivel a sárvédő körülfogta, belül meg ki volt béleleve.
A sárvédőt még nem tudom felrakni, mert annyira össze van törve, hogy az egyik csavar helye, félig le van törve. van rajta még ezen kívül pár repedés, meg 1 ocsmány matrica rajta.
(Azért vettem meg mégis, mert 1 éve pang a piac. vagy ez, vagy semmi..)
Szépen fel lesz újítva, és amikor végre rászánom magam és lesz rá keret, a motorral együtt le lesz fújva. :)
Na ezen végetek lesz, ahogy nekem is az volt.. :D
Hétfőn megrendeltem az új törött, de javítható sárvédőmet (hogy végre jobban nézzen majd ki) + Rendeltem első lámpát, mivel az ugye be van repedve. Ma megjött a posta, hozta a csomagot.. Mit látok?
Egy szép kis repedés húzódik rajta, mintha az enyém lenne.. kimentem megnézni a sajátomat.. Tényleg hasonló..
Aztán egymás mellé raktam..
(képek a mese alapján sorrendben) :D
Felhívtam a bontót, és mondta, hogy amikor az ő kezében volt, akkor még biztos, hogy nem volt repedve, stbstb. Megbeszéltem vele, h visszaküldöm ezt a lámpát és küld 1 másikat.
De lehet ekkora "véletlen", hogy dettó ugyan úgy van elrepedve mind a 2 lámpa?
meg van nyulva a lanc, vagyis cseres. nekem is inditaskor hangos volt utana ha bemelegedett elhalkult.... szet lett szedve es hatarertek folotti nyulasa volt mar a vezlancnak igy cserelve lett, azota csend van
Na ugye, gondoltam, hogy mást ecsetelsz, mert az túl bonyolult ehhez.
Majd holnap ránézek. De egyik pillanatról a másikra kezdett el csattogni, remélem nincs komoly baja.
Másnem, kap perselyt, ha fér bele, aztán 20 évig megint nincs baj vele.
Sziasztok!
Aprilia Pegaso 650-em van. Alapjáraton mintha szólna a vezéműlánc. A feszitőt olajnyomás működteti, normális dolog lehet, hogy alapjáraton hangos?
Köszi a szakértést előre is!
Jaaaaa..... most nèzem jobban azt a skiccet! Nekem abban nincs semmi! Csak egy luk ès kèsz! Műanyag karika van a szèlèn ennyi! Arra a fasznyakú kifliszarra gondoltam amin a rugostag van! 3csap fogja fel az nyeklik-nyaklik! Na de legalább tudod abban mi van! :D
Az a lyuk azért van, hogy mint most észrevedd, hogy a vízpumpád átereszt.... vízpumpa felújítás.
De egy kép sokat segítene, de szerintem onnan látod csepegni a vizet.
Tényleg, víz volt benne vagy fagyálló?
Halihó. :)
Na szerintem ebben semmi bonyolúlt nincs, mert egy cső amin átmegy a csavar. (Nem olyan mint a képen bejelöltem)
Az tény, hogy O gyűrű tömíti mind a két végét.
Na de majd holnap lefényképezem, ma már nem volt időm.
Mert most lehet Te másra gondolsz, ahogy leírod a dolgokat. Legalábbis én másra gondolok.
Szóval szerintem ebbe valami persely van, amin át van tolva a csavar. :)
Szia ! ETX Tuareghez 125ccm az alábbi alkatrészeket keresem : KM spirál +bovden van -e ? Gázos hátsó teló érdekelne / rx / ! Illetve ETX első lámpára rács !
van egy rx125 ön rotax 123 al. bal oldalán a blokknak van egy kicsi lyuk az egyik csavar fölött amivel a vázhoz van fogatva. onnan nekiállt folyni ki a viz a hütöből. ha levegővel belefujok, a hütöben bugyog. mi lehet a baj? találkozott valaki már ilyen rproblémával, vagy van valakinek egy elfogadható rajza a blokkrol?
Sziasztok Tuaregesek!Kisfiamnak vettem egy Tuareg Wind 50-et,kosárba.a vázat le műanyagoztattam már,de a további munkát inkább kihagynám idő szűke miatt.Elvileg mindene meg van.Ha valakit érdekelne 45 ezerért átt adnám,ill. használható segédmotor csere érdekel kevés rá fizetéssel.Debrecenbe van,házhoz szállítás is megoldható.motorosnap@gmail.com-on értekezhetünk!Üdv:Laci
Ha a kijelölt 2napon nem megy el, akkor megy a szelektívbe.
Az ár: 3.500Ft!
Tank, fejidom lámpával, plexivel, ülés, oldal idomok, hátsó idom, lámpa 2db indexek!
Tel: 06-30-403-6551
Nem csak èn raktam bele zsírnyomó gombaszemet! :)) Règen mindenhol volt a gèpeken,most meg sehol csak azèrt hogy szopjon vele a paraszt! Vagy vegyen ujat! Itt a pèlda! Ilyet kell gyártanod a hètvègèn! :D
Abban persely lesz kètoldalt! Vagy is nekem már nem,hanem egy egèsz csö lett belerakva,mert a csap is bekopott a kèt vègèn! De nem vált be az a verzió,mert megszorult egy idő után a piszoktol! Ugyhogy ujra kiszed,megfúr,ès zsírzó szem ment bele! Utána már jo lett! T.SZ.CS-s megoldás!
Sima postai csomagként lett küldve, de nem sérülhetett nagyon menet közben, mivel a sárvédő körülfogta, belül meg ki volt béleleve.
A sárvédőt még nem tudom felrakni, mert annyira össze van törve, hogy az egyik csavar helye, félig le van törve. van rajta még ezen kívül pár repedés, meg 1 ocsmány matrica rajta.
(Azért vettem meg mégis, mert 1 éve pang a piac. vagy ez, vagy semmi..)
Szépen fel lesz újítva, és amikor végre rászánom magam és lesz rá keret, a motorral együtt le lesz fújva. :)
Tipushiba lenne?
Viszont rendes a bontós. Amúgy törékenyként volt küldve a csomag?
Sárvédő fasza, passzol rendesen?
Na de májusban műszaki... hamar elment ez a két év. :(
lefényképeztem a szóban forgó alkatrészt.
Piros nyílall jelzett helyen löttyen egy kicsit nagyon előre meg hátra a cucc.
Hétfőn megrendeltem az új törött, de javítható sárvédőmet (hogy végre jobban nézzen majd ki) + Rendeltem első lámpát, mivel az ugye be van repedve. Ma megjött a posta, hozta a csomagot.. Mit látok?
Egy szép kis repedés húzódik rajta, mintha az enyém lenne.. kimentem megnézni a sajátomat.. Tényleg hasonló..
Aztán egymás mellé raktam..
(képek a mese alapján sorrendben) :D
Felhívtam a bontót, és mondta, hogy amikor az ő kezében volt, akkor még biztos, hogy nem volt repedve, stbstb. Megbeszéltem vele, h visszaküldöm ezt a lámpát és küld 1 másikat.
De lehet ekkora "véletlen", hogy dettó ugyan úgy van elrepedve mind a 2 lámpa?
Most érkezett frissen Olaszországból 1db Aprilia AF1 Sintesi és 2db Tuareg Wind!
Szinte minden alkatrészeik megvannak!
=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!
-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók
csak pozitiv elmenyekkel es par 1000 kmrel
Majd holnap ránézek. De egyik pillanatról a másikra kezdett el csattogni, remélem nincs komoly baja.
Másnem, kap perselyt, ha fér bele, aztán 20 évig megint nincs baj vele.
Aprilia Pegaso 650-em van. Alapjáraton mintha szólna a vezéműlánc. A feszitőt olajnyomás működteti, normális dolog lehet, hogy alapjáraton hangos?
Köszi a szakértést előre is!
Az a lyuk azért van, hogy mint most észrevedd, hogy a vízpumpád átereszt.... vízpumpa felújítás.
De egy kép sokat segítene, de szerintem onnan látod csepegni a vizet.
Tényleg, víz volt benne vagy fagyálló?
Na szerintem ebben semmi bonyolúlt nincs, mert egy cső amin átmegy a csavar. (Nem olyan mint a képen bejelöltem)
Az tény, hogy O gyűrű tömíti mind a két végét.
Na de majd holnap lefényképezem, ma már nem volt időm.
Mert most lehet Te másra gondolsz, ahogy leírod a dolgokat. Legalábbis én másra gondolok.
Szóval szerintem ebbe valami persely van, amin át van tolva a csavar. :)
Csak Tuareg Wind-hez vannak cuccok.
van egy rx125 ön rotax 123 al. bal oldalán a blokknak van egy kicsi lyuk az egyik csavar fölött amivel a vázhoz van fogatva. onnan nekiállt folyni ki a viz a hütöből. ha levegővel belefujok, a hütöben bugyog. mi lehet a baj? találkozott valaki már ilyen rproblémával, vagy van valakinek egy elfogadható rajza a blokkrol?