Felső sorba van egy olyan, hogy árlista, ott teljes árlistát pl megnyitod(excell kell) ott alul van olyan füll, hogy aprilia arra klikk, majd névsorba van, kipuffszelep bowden néven van
A végén az a golyó pótolható, amúgy nem rásajtolva van, hanem forrasztva, szerzel egy bármilyen bowdent, méretre vágod, és forrasztasz végeket rá... pl a picit, ami a szelepnél van, én ha jól emlékszem réz lemezből vágtam, úgy forrasztottam rá, amúgy eszetrrgálni szoktam végeket. (persze nem kell eszterga, simán vasfűrésszel-reszelővel kialakíthatóak)
Huhh, köszi a kimerítő infót! Még egy dolog, meg tudnád adni a Zuglói Motor Centrum elérhetőségét? (telefon/cím) Mert a neve ismerős, de se a motor.lap.hu-n nem találtam, se a motorrevübe...
Egyébként nekem úgy néz ki, menetzárlatos az állórész, és elvileg a ledkerék nem sérült, meg az elektronika része is jó, azt haver RS-én kipróbáltuk, szikra is volt, és el is indult vele....
aztán kimentem az etx ér,h hazahozzam,azzal meg száguldottam 1 pöppet
nálunk tavaszi meleg volt,sütöt a nap minden...
Motor-Centrum
1143, Budapest, Cserei u. 6.
Tel.: 252-8770.
Egyébként google a barátod
Nah jóvan tényleg léptem, bye all.
Huhh, köszi a kimerítő infót! Még egy dolog, meg tudnád adni a Zuglói Motor Centrum elérhetőségét? (telefon/cím) Mert a neve ismerős, de se a motor.lap.hu-n nem találtam, se a motorrevübe...
Egyébként nekem úgy néz ki, menetzárlatos az állórész, és elvileg a ledkerék nem sérült, meg az elektronika része is jó, azt haver RS-én kipróbáltuk, szikra is volt, és el is indult vele....
hú,jó vastag teló van benne
az egész dob arrow? vagy csak a vég? vfényképezd má le azt is