Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maj kiderül
simán otthagylak
amúgy a hidropol vagy milyen, 85W olaj jó a mocc váltóművébe??????
engem is lenyomsz maj?
nah ha jössz majd Miskolcra lécci szólj itt is volt pár öreg bácsika lenyomtam őket
a powernyitás? az jóóóóóóó
én is láttam a főluccán ment két 600as gixer,ja meg 1 svalbis bácsika,aki majnem behullott a kanyarba
amint kész a gép felnézek Miskolcra ... kicsit megjáratom , kipróbálommilyen is az a power nyitás...
nálunk is volt 1kis szél, de az összes moccos kint volt vagy 55en tuti voltunk
nálunk így a házak között nem fújt anyira, ott kerekzgetem leföl az uccákba
aztán kimentem az etx ér,h hazahozzam,azzal meg száguldottam 1 pöppet
Hát bazz, nálunk is meleg van, de borús az ég, és kb orkán erejű szél fúj. Ugy nem a legélvezetesebb a motorozás
jaja,le is kopgom
szar az idő? hol lax te? kanadába? azoknál van álítólag most -40 fok
nálunk tavaszi meleg volt,sütöt a nap minden...
Szépjóestét mindenkinek!!! Mizu errefelé??? Nálunk elég szar az idő, de azért motoroztam ma elég sokat Egy kis terepezés sose árt
TéHáikszX
Felső sorba van egy olyan, hogy árlista, ott teljes árlistát pl megnyitod(excell kell) ott alul van olyan füll, hogy aprilia arra klikk, majd névsorba van, kipuffszelep bowden néven van
És ezen belül hol? me nem igazán találom...
www.italmondo.hu 3700 Ft épp most nézem :D
Köszönöm!
Szeva!

Motor-Centrum
1143, Budapest, Cserei u. 6.
Tel.: 252-8770.

Egyébként google a barátod
Nah jóvan tényleg léptem, bye all.
Ha a bontóban nem lesz vagy drága akkor így fogok tenni én is...
A végén az a golyó pótolható, amúgy nem rásajtolva van, hanem forrasztva, szerzel egy bármilyen bowdent, méretre vágod, és forrasztasz végeket rá... pl a picit, ami a szelepnél van, én ha jól emlékszem réz lemezből vágtam, úgy forrasztottam rá, amúgy eszetrrgálni szoktam végeket. (persze nem kell eszterga, simán vasfűrésszel-reszelővel kialakíthatóak)
Arra csak Aprilia van írva...
Szevasz!

Huhh, köszi a kimerítő infót! Még egy dolog, meg tudnád adni a Zuglói Motor Centrum elérhetőségét? (telefon/cím) Mert a neve ismerős, de se a motor.lap.hu-n nem találtam, se a motorrevübe...
Egyébként nekem úgy néz ki, menetzárlatos az állórész, és elvileg a ledkerék nem sérült, meg az elektronika része is jó, azt haver RS-én kipróbáltuk, szikra is volt, és el is indult vele....
hali all
hú,jó vastag teló van benne
az egész dob arrow? vagy csak a vég? vfényképezd má le azt is