Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah jó is hogy mondod a képeket... én csináltam... -=Tuareg 125 Naked=-
Nem is a bowden itt a lényeg hanem a végén a golyó meg az a kis akasztó szerű franc, ezek rá vannak sajtolva...
Jó korizást Elissa! Merre mentek korizni? Amúgy ez a Kapesz ez mikor van nyitva ? vagy bármikor hívhatom ? Csak me nem hívtam me gondoltam majd hétfőn ...
Szeva!

Hát megmondom őszintén, én semmi különbséget nem tapasztaltam hangügyileg a két csapágy között, bőven elnyomja a motorzaj... A gyújtásomat meg mind a zuglói Motor-Centrumban vettem, állórész: 25 ezer, lendkerék 30 ezer (fogaskoszorús 40 ezer...), mindkét alkatrész használt persze, a trafó hála a jó Istennek jó volt, mert az meg 52 ezer újonnan... Az állórész úgy volt 25 ezer, hogy beszámították a régit 5000-be, mert az 50% eséllyel javítható, egyébként 30 ezer lett volna... Majd csinálok képeket a régi lendkerékről, ha érdekel, hogy néz ki... Mágnes szinte alig maradt benne, mert ugye széthullott a csapágy, és több, mint fél centit lötyögött a főtengely, enyhén beleért az állórészbe a mágnes... majd át kell tetenem a régiről az "újra" a fogaskoszorút, mert most nincs önindítóm se Még az a "szerencsém", hogy széthullás után kb 5 km-t mentem vele (míg hazaértem), és pont otthon adta meg magát...
Maxi: felvettelek
Nah ma leszedtem a fém alkatrészekről is a festéket, fejidom festése kész , holnap szórókittezem a fémeket Persze képeket megint nem csináltam.... a hülye fejemet...
Nah majd holnap felnézek, mert most megyek bulizni, széles utakat!!!
nya léptem...megyünk korizni, majd jövök...
köszke a tippeket fatert elküldtem vegyen valami iesmit, remélem sikerül neki, és holnap meg lecserélhetem az olajat már alig várom...
de ma is akkorát moccoztam igaz,hogy egyedül voltam, de annyi motoros volt az utakon, hogy mégse éreztem magam egyedül enyhe terepre is néztem, csapattam kicsit jah,és gyorsultam egy kb 1000es Hondával(gyorsaságival)....igaz otthagyott, de jó volt
nem hívtad fel Kapeszt h van e neki???
Csinálj egyet SK! Pl simson gázbowdenből, vag yamit találsz otthon!
nekem nagy szerelők aszonták,h 4t hajtómű olajat tegyek bele,10w 40est... de mindnekinek saját dolga,mit tesz bele,nekem kicserélte a szeelőp az igol 2t-t ien 4t-s olajra,kulung kielmelt tejlesen,nem ragatt össze a lamella,meg a sebességet is könnyebben,halkabban vette..
cső
mi volt a problémád a géppel
köszi,h megnézted... én most szereztem 12liter benzint,szval holnap irány a cross pálya
Nincs valakinek elektromos powerhez bowdene? eladó persze...
Repsol 2t Transmission vagy ilyesmi
Nekem sima Repsol hajtóműolaj van benne
valaki lécci segítsen megint nem tudom,hogy mien olaj lenne jó a váltóba.......de az enyém 50ccm-es.....
Hello Fire tegnap megrugattam a motoromat és volt 1 kis problémám vele, de este megoldodott és most ugy megy ahogy kellene mennie. Megnéztem és valojába 9000-ig tök jól húz utána már csak pörög. De amikor büfögöt röfögött, akkor igazábol8000-11000között volt jó. Csak nem mindig ment fel a fodulat odáig. De most már jó, és a honda crm-es haveros sárgul az irigysétől, hogy az Aprilia hogy megy.
Üdv mindenkinek Ui: holnap mindenki motorozzon "császárság"
nem felejtem el,viszem a fényképezőt
őő,gyomára megyünk,euro cross ringre... fasza kis pálya,régen nagy versenyek voltak,csak msot újabban álítólag csődbe ment a tulaj,és nem tartják rendbe a pályát,oan elhagyatott,nagy a fű a pálya mellett..de igy gyakorolni rajta,tökéletes,és most fizetni se kell pályadíjat
nah mek ,megtankolom a kannát...
6körül jövök
byee
fire- meghiszem azt h várod ...mondom majd a fotokat ne feledd+a vidit, jah amugy hová mész melyik pálya?
hali mindenki
mi a helyzet?
nemsoká megyünk nagymuterhoz,viszek kannát,tankolok bele 3ezerér,me má nincs semmi az etx be....
húúúúú de várom má a hnapot
Szevasz!

Dehogy haragszom! Egyébként én úgy tudom, a kisebb zaj miatt használják a műanyag kosarat... Amúgy nagyon hallható, hogy fémkosaras van benn? Mert annyira én sem ragaszkodnék a plussz költséghez....

Más! Írtad, hogy komplett generátor-csere volt... Azt szeretném kérdezni, hogy hol vetted az alkatrészt, és mennyiért? Mert sajna nekem is elszállt... Menetzárlatos az állóréészem.... És vadászok helyeket, hogy hol mennyiért lenne alkatrész hozzá.... Aztán vizsgaidőszak után muszáj lesz megcsinálni :D Ígyis ááá már 5 napja rossz, és ez tönkretesz idegileg :D
köszike
hallgasd meg a motorját,hogy valami csörög e bene meg ha az évjárat is számít akko azt keresd a felnik peremén, meg az első fékcsövön....én kb ennyit tok...
Sziasztok. Tegnap este ráakadtam egy eladó műszakis Tuaregre.Számomra kedvező áron.Lehet hogy ma meg is nézem.Csak azt nem tudom mire figyeljek oda. Valami tippet tudunk adni? Előre is köszi
Reggelt All
hali! Phisoo!!!!!ha nekem írtad az árakat meg csapágyat emg a többi cumót, akkor lécci vegyél már fel msnre köszi am a címem, ha felveszel :udini kukac freemail.hu
mi volt oan szar?