Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mien gémet nyomacc
?
Nah jóvan én léptem egy kicsit gamelni, majd még felnézek!
itt a story
nah,hát itt nálunk szavvason akadnak cigányok..
szeretnek kötözködni mindenkivel meg ienek,persze ugye 8-10es bandákba..
van 1 srác,kidobóként dolgozik..úgy képzeljétek el,alul,mint 1 átlag ember,fölsőterse meg mintha 2ember álna 1más mellett,oan széles akkora karja van,mint 1 átlag ember combja...kopasz csávó..és vmi harcműszétetetbe eléggé otvan,nemtom mibe pontosan..álítólag fekete öves
nagyon komoly a csávó..
1× belekötöttek a cigányok,10cigány..ő meg egyedül volt... úgy képzeljétek el,egyedül összevert 10cigányt
azóta úgy félnek tőle,mint a tűztől..
nya mesélj...
nekem is ellopták a biciklim a cigányok nem rég...
hú minyá elmesélek 1 helyi esetet
röhögni fogtok...
simán
Én lennék a legboldogabb, ha 60-as karom lehetne... De, ha már itt tartunk, asszem 38-as... legalábbis a legutóbbi mérés szerint Pedig nem is gyúrok...
no jah...én megértelek...én is be tudok pörögni elég hamar
60-as karja???
utálom az ilyen kis piti tolvajokat... meg zsebtolvajokat, meg az összes ilyen csíra szarfa**ú kis hülyegyereket... főleg miután meglopták nemrég mutert is ugye... az iilyenekre 5 mp alatt megy fel a agyvizem...
10év múlva hol lesz má ez az etx?
ja,és tegyük hozzá,hogy phisso nak 60as karja van..
Hát nem tudom... nálam 4 csapágymárka jöhet szóba: NTN, SKF, FAG, INA... a többi nem is érdekel... de ha majd még 10 év múlva is rendesen működik a KOYO csapágyad, akkor elhiszem, hogy jobb az SKF-nél...
phisoo-nem lehetsz te se semmi srác...
Ja és a tömítésszett kereken 9 ezer forint...

Egyébként ma majdnem elvertem egy fatolvajt... Épp faternál vagyok, mikor becsönget egy srác...
én: Szeva!
ő: csá!
én: mondjad kit keresel?
ő: hát csak érdeklődnék...
én: miről?
ő: ...hogy nem érdekel e tüzifa? - ekkorra már odajött fater is meg a barátnője
én: milyen fa? honnan?
ő: hát van sok...
én: de honnan? loptátok?
ő: hááát... végül is igen...
én: lopott fát akarsz nekem eladni, a kurva anyád... hát mindjárt megöllek...

Aztán már mozdultam volna rá... de itt lefogott fater, meg a barátnője, hogy hagyjam, meg nem éri meg, ne bántsd, stb... utálom az ilyen csicska embereket, ráadásul kb velem egy idős srác volt. Miért nem keres rendes munkát? Nah mind1...
Elissa részvétem...
és kykee és tarka,mit offoltok itt a topicunkba?
mennyetek a gumsizobába,oszt anyázzáto kegymást
az én gépenba KOYO csapács van,ami álítólag jobb,mint az SKF,és jóval olcsóbb... ezt az a csávó monta,akitől vettem a motort,és annyi 2t vel volt már dolga,hogy 1 szekrény tele van adásvételivel..szval kissé ért a motorokhoz..
nya biznisz manek
Ehhez én is hozzáfűznék egy-két dolgot, ha nem haragszol:
1) Én speciel nem ajánlom senkinek a TVH-s csapágyakat, nekem egy ilyen szállt szét (jobban mondva a műanyag kosár) a gyújtás oldal felől és miatta kellet komplett gyújtást cserélnem a moccba, többek között... úgyhogy inkább SKF C3-as fémkosarast használok, gyárilag olajkenéssel 14000-es fordulatot bírja (még zsírkenéssel is 12000-et), és újonnan 3900-ért vettem darabját

2) Szimeringből egy darab nagyon jó minőségű kerül 600 Ft-ba...

3) Nekem is van két főtengelycsapágym eladó, ha érdekel valakit, SKF C3, 6206 a száma ha jól emlékszem, bontatlanok, illetve az egyik ki lett bontva, mert megnéztem, 2000/db. Bocsi nem akarom rontani az üzleted vagy a haverodét, csak hátha kell valakinek.

Remélem nem haragszol meg, nem okoskodni akartam.

Egyébként hála a jó Istennek szabad a 7végém, úgyhogy fényezés ezerrel
kicsi travy ez nem a lovebox
az erő az meg nincs veled.
kis szipus teknokol ratyi
te meg szociálisan alúltáplált vagy már évek óta!
te icsit alulmotivált lettél nem.
mintha úgy érezném
Nekem má mind1!ez nem erről szól!A motivációdat mutatja csak!