Nekem 19-es karbi.. 110-es fúvóka, ha ez segít.. ha veszel 1-1 fúvókát az nem nagy összeg... aztán meg szűkíted lehetőséget.. vagy hátha a többiek mondanak okosságot.. gyertya kép, hang alapján stb.. járatós henger?
Üdv!
Segítségre lenne szükségem: Dr 70 es henger, Stage 6 légszűrő, Dellortp PHBH 26 os karbi. Terhelésen lenyelezem a motort és "lefullad".
Most 102 es főfuvi van benne. Sokall vagy kevesell?
Hali, nemtudná nekem vki megmondani h az am3 fötengely szimeringnek mi a száma? meg h az kívül v belül van, fel kell készülni h mégis mennyire bontsam szét :)
Sziasztok.Grimeca M 10.-es légtelenítőcsvart keresek lapos végü kialakítással.Akinek lenne elfekvőben,kérem jelezze.Előre is köszi mindenkinek./férmunkahengerhez/Üdv:"D"
Üdv!
Köszönöm válaszod! :)
Valószínű hogy ezt fogom megcsinálni, mert egy az hogy a szett valóban drága, a másik meg hogy amit néztem szetteket azokban nem volt RX matrica....
Helló! Rieju MRX-re valóm van, viszont méretben nem tudom passzol-e a Tiedre, lemértem Neked. Kb 52mm a menet belső, 56mm a külső átmérője. A mélysége olyan 12-14 mm. Küldök pár képet, hátha.....
Miskolcra meg nem tudom bevinni:\
Tükör mennyi lenne?
Keresnék gyári hűtősapkát az RX-hez, főleg bontott érdekelne.
Köszönöm előre is!
Segítségre lenne szükségem: Dr 70 es henger, Stage 6 légszűrő, Dellortp PHBH 26 os karbi. Terhelésen lenyelezem a motort és "lefullad".
Most 102 es főfuvi van benne. Sokall vagy kevesell?
köszi, de inkább még keresgélek...
nekem van csak nincs meg a kulcsa de azt lehet csináltatni
Köszönöm válaszod! :)
Valószínű hogy ezt fogom megcsinálni, mert egy az hogy a szett valóban drága, a másik meg hogy amit néztem szetteket azokban nem volt RX matrica....
de azért köszönöm!
mennyire gondoltál, ha jó lenne a méret?
köszönöm!