Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enduro az pirelli a cross az bridgestone márkájú, 2000/db és a postát a vevő állja
Menyniért adod esetleg képet tudsz berakni róluk?
első 21-es hátsó 18as
Heló érdeklne az enduro gumid nemtom détére jó e mi a mérete?:D
nagyvas.hu-n nézd meg
sajna azon nekem is van egy repedés, így gondolom nem sokra mennél vele
azon kívül van komplett 6os váltóm, felujított hajtókar, blokkfelek, dekli felujított vízpumpával, 70es polini evo1 henger,
sajnos ilyen idomok meg hasonlókban nemtudok segíteni
továbbá 80as henger, erősített főtengely stb... érdekel cserébe a fent említett cuccokra
ja és RX-re van 1pár cross illetve 1 pár enduro gumim olcsó pénzér kiváló állapotban, vagy cserét is beszámítok
Helóztok
Nem tudjátok hogy az Rx embe mijen elsőteleszkóp simering kell
köszi szépen Csáztok
kösz a segítséget de egyelőre nincs kérdés de majd hozzád fordulok
www.italmondo.hu Itt csak első lánckereket találtam vaki talált hátsót meg láncot?
Engemm érdekel a 21" es:)
cső. Látom irtál h vannak am6 blokkos bontott alkatrészeid.
Engem a blokk balodlali idomja főként az első lánckerék védő idom érdekelne mert nekem az törött.
Ha megvanmég akkor mennyiért adnád?
próbáld meg az italmondo-nál:
www.italmondo.hu
nekem is ugyanez történt vettem bele csapágyatmásnap már az is tönkrement azért mert a két csapágy közötti távtaró csövet olyan hosszúra ki kell hézagolni hogyha a csapágyat berakod a helyére a távtartó megtámassza a csapágyat különben ahogyan meghúzod a tengelyt szétnyomja a csapágyat ha még kérdésed van kérdezz
Sziasztok tudna valaki segíteni hogy 92-95-ös évjaratú rx 50 r-hez hol lehet 12/50-es láncszettet rendelni kérem aki tudja írjon mert én sehol nem találok előre is köszi
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni vami oldlat ahol 2000-es rx-hez tudnék alkatrészeket venni? Ekőre is köszi
ezen hány túlméret van?
Egyáltalán van?
Köszönöm!

Egyenlőre innen a fórumról mással próbálok üzletelni, remélem összejön, ha mégsem, kereslek!
tel:204248584
szevasz holnap rakok fel vidit róla , hogy milyen és sokat dob a teljesítményen
30pénz
heló.azért adom ennyiért mert eladtam a motrot és már nem tudom mire használni,csak porosodik.ha érdekel akkor msn-en

danika94@msn.com
ne haragudj, megjött, most olvasom, mindjárt megy válasz.
üdv!
nem kaptam meg sajna.

vcsilla89@freemail.hu

Írj ide légyszi, ez barátnőmé.
Hogyan tudod 30-ba adni, mikor a generál sem jön ki annyiból szinte?
Ára?