Helló!
A hátsó kerékben szétment a csapágyam és a kerékben lévő cső (ami megvezeti a tengelyt és távtartó a csapágyak között) valamint a kerékagy közzé esett be a csapágygolyó és ott összedarálta őket egy kicsit. Ezen a csövön volt egy karika amit nem raktam vissza a távtartóra mert azt mondták h semmi értelme, és most hátulról elég hangos csörgés hallatszik. Azért van ,vagy valami más csöröghet? Ha valakivel volt mát ilyen vagy van valami ötlete h mi lehet még az írjon.
Köszke
nekem is olyan áttétel van az mx-emen, az is 70 es
de a 13-14/51 is jó még ha azt akarod hogy jobb legyen a vége, ha meg azt akarod hogy erősebb akkor a hátsónak a nagyságát növeld, vagy az elsőét csökkentsed
ezt nézd meg, nekem is ilyen van, ez is védőházas, csak hebo, a motor nem csak alacsony fordulaton lesz nyomatékosabb:D, de ha kell csinálok videót milyen tőle(:
Sziasztok
Szeretnék venni majd egy Malossi E5 védőházas sportlégszürőt az aprilia sx emre szerintetek érdemes azt mondjáj alul picit nyomatékosabb lesz és a hang jobb lesz azt elhiszem :D
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a napokban vettem egy Am 6-os blokkot és az a problémám hogy az első lánckerék és a hátsó között 2 cm-er eltérés van és egyáltalán nemtudom felrakni a láncot.Hozzáteszem hogy a váz 97-es a blokk 2009-es.Azt szeretném végülis mondani ha valakinek lenne eladó Rx váza azt légyszíves jelezze!
na hát úgy van h ha leveszem szivatóról oylan minthogyha vagy sok benzint kapna vagy a gyújtás nem lenne jo me olyan mint amikro nem indul egyből a motor és berúgáskor egy kicsit gázt húzok akkor ad ijen hangot meg nem úgy áll le hogy egyből hanem fokozatosan csökken a fordulatszám
alaplap+fogaskoszorú nélküli lendkerék+elektronika
szacsomotor@freemail.hu
06302692998