Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztosíték kiégett, vagy kontaktos valahol
ja és az akksit feltöltöttem és semmi változás...
segítség!
Mi lehet a gebasz?
tegnap óta csinálja, hogy nem működik a műszerfal világitás, duda, üresjelző, index csak ha 3-4000 fölé pörgetem. Az elöbb járó motornál kigyulladt párszor az üresjelző meg a mszfalvilágitás, de ahogy dudát vagy indexet rákapcsoltam rögtön semmi még az is elaludt. ja és az index se villog csak ég 1folytába ha ráteszem de az is csak fordulaton. Elötte ment minden akksiról még az index is villogott álló motornál is!
egy üres 50 henger eladó,dugó hengerfej nélkül.alu 7 felömlős nikaszilos kb600km-et futott semmi baja sincs.csak már nem tudom használni.6ért odaadom
köszi, sikerült már összehozni, annyi volt a lényeg hogy a balance tengely és a főtengely sonkái ellentétes irányban legyenek
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
főtengelyen van egy nagy fogaskerék azon van 1db jel ilyen pötty
a balance tengelyen is egy ugyanilyen fogaskerék ugyanilyen pöttyel
na ezek egybe kel hogy essenek mikor felrakod őket
srácok valaki ne mtudja hogy AM6-nál hogy kell beállítani a balance tengelyt?
kép is jó nekem, vagy akármi
oké és köszi
Helló!

Enduro szett eladó! Elöl új gumi, hátul 60%-os, féktárcsák ,lánckerék jók.
Eladó lett RX-em: 80-as DR henger, 21-es karbi, Red filter sportlégszűrő, elöl 80% os Pirelli enduró, hátúl 60%-os Pirelli cross gumi.
A motornak van pár hibálya : km spirál kell bele, (ford mérő jó), egyik első telóba egy szimering és egy láncszett kellene rá de még elmennek. Gyári fényezésűek az idomok ezért már karcosak de annyira nem vészes. Más komolyabb hibái nincsenek. Iá: 120.000 Érd. : hayabusags@hotmail.COM, tel. 06304001147
Sziasztok. Mondanátok nekem egy jó lánckerék át tételt h jól menjen végre a motor? jelenleg elvileg a gyári 12/45 van fent de 80van a vége 6. full gázon mikor már a motor anyi pörög h jobban nem pöröghetne és ez nem éppen jó,számomra.:/ előre is köszi a válaszokat! Üdv Denisz
oké köszi
Hidegen minden motornak kicsit magasabb az alapjárata. Ha melegen kb.1000az alapjárat,akkor kb. fél,vagy 3/4 fordulatot tekerj az alapjárat állító csavaron,és akkor jó lesz.
Helló
Olyan gondom van h beindítom a motort akkor még van alapjárat és mikor meek vele és megállok akkor már csak 1000-es fordulaton van ez mitől lehet ?
Nincs valakinek 70-80ccm-es hengerje?
Helló!
Nincs valakinek egy eladó kuplung karja konzollal együtt? 1999-es RX-re kéne
Sikerült? Ugyan az kéne.
ja meg nekem is kellene küllő
Helló!
Hogy kell az RX első telóját szétszedni? Mert szimeringet kell cserélni benne.... 2000-es Marzocchi fordított telós....
NGK B10!
csak ezt rakjál bele 1020ft-1500ft-ig adják a símát, az iridiumos az drágább, de felesleg.
hány küllő hiányzik? csak mert nekem az enduro szetemben a hátsó kerékböl 4 db hiányzik(persze nem egymás melletiek) és ugyanúgy fasza:)
a hossz miatt ne fájjon a fejed, nem méretre küldik, egy adott husszuságra vágják le a gyárba, és neked kell rövidítened, azaz kivenni belőle szemeket(: amúgy ha írsz www.italmondo.hu -n egy levelet nekik, pár percen belül válaszolnak(munkaidőben) adnak árajánlatot, választási lehetőségeket, meg minden, csak a motor típusát írd le!(:
Meg azt szeretném megkérdezni hogy valaki pontosan beirhatná a paramétereit a láncnak ami kell rá pls.
Hány láncszem meg a vastagség meg nem tom mi kell még elöre is köszi
Nagyvas.hu-n keress rá motortipus szerint és több fajtát is kidob neked árral 1ütt.