Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló szt szeretném megkérdezni hogy mennyi pénzért tudok rxre lácot venni és hogy milyen
köszi
Főtengelyem, kuplungom, hengerszettem van.
Ha érdekel: 2csako@citromail.hu tel:06-30-535-36-45
37-ért viheted
SZiasztok lenne 1 kérdésem:) aprilia rx50-es em van DE malaguti blok van benne delortó karbival és nemtudom milyen gyertya kellene bele most nkg van der simson-hoz való és ezzel kicsit dadog ha melegszik szerelőm szerint ez a abaja segítségeteket megköszönném
35-40e kb..
de jobban érdekelne alkatrész...
van egy komplett tartalék blokkom sfúrt henger,teljes motorgenerál(csapágy,szimering,tűgörgő) .ha érdekel írd meg mit ér neked.
valakinek alkatrésze?
főtengő?
kupluntányér?
dugattyú?
eladó egy keveset használt ps2 joy nélkül ÁR:. 14000ft
ha egy nappal ezelött írsz ide akkor lett volna egy kerék 5 ezerért adtam el
de van egy külön felnim agy nélkül, 3 ért a tied
nekem 13-56-os az áttételezés de én határba használom
nincs mit
Sziasztok nem rég lettem Rx 50 tulajdonos lene egy pár kérdésem.Nektek mien át téttel van a mocin mert nekkem 10-54 és nagyon rövid másik honnan tok venni a hátső kerékbe küllőket vagy valakinek nincs eladó hátsó kereke?Ellőre is Thx
oké köszi az útmutatást! ha lesz 1 kis időm rá akkor megpróbálom !
egyébként nagyon nagy változást ne várjatok az előgyujtás állítástol,ettöl leginkább fordulaton fogod észrevenni a változást,de kisseb fordulaton fogsz tudni vele elindulni
hát igen egy nagyobb karbi az sokat számít.
leveszed a lendkerélk oldali deknit,utánna a lendkereket kell levenni.ezután a gyujtásalaplapon az óramutató járásának irányába fordítasz 1-2 milimétert utánna meghúzod a rögzítő csavarokat és mehez vissza a lendkerék.ja és a gyertyahézagot akkorára kell állítani hogy szép őszbarnán égessen,ami azt jelenti hogy kb4-5 tizedre kell beállítani.
Nekem is igazán csak 6000-től kezd el húzni...ez egy 50-es gép mit vársz tőle?:D
nekem most dellorto 14 12-es karburátor van rajta, más karbival jobban menne? Mert látom vkinek 21-es van rajta.
Hogy tudok neki előgyujtást adni?
elég hozzá ugy ahogy van
egy kis előgyujtást kell neki adni és már jó is lessz alacsony fordulaton
Hello.
Azt szeretném kérdezni h 75 ccm-es hengert vettem ujjonnan az RX-emre ,a karbim az 21-es és hogy mekkora fúvókát kéne belevennem?
Köszi!
80as henger,nagyobb nyomatékot csak a hengerürtartalom növelésével tudsz elérni
Hát az RX az 2T és az magas fordulaton megy jól
Ha alacsony fordulaton mész nem is megy jól meg be is köpi a gyertyát
nektek is 6000-től kezd el húzni /rx 50/?
6000 elött nagyon fos nekem . lehet vele vmit kezdeni?