Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd Hétfőn
Óhhh annyi hülye van a világon bemegyek a boltba :óh van de éppen nem tudunk rendelni , megyek a másikba ilyen nem is létezik .....
A 3. meg nem volt nyitva -_-
nézd a watt és volt-ot ha az egyezik ssztem lehet:) majd mond menyibevolt és lehet énis beujítok1-et
Helló!
Lenn egy olyan kérdésem h az RXem be lehet olyan izzót tenni ami kék hatású ?
2003-as évjáratú a gépem
Szia ha van1 esztergályos ismerősöd akkor megméred a csonk átmérőt és ha nincs akkora veszel 1-et mind1 hogy kisebb nagyobb de ottkörül legyen a méret aztán elmész az esztergályoshoz és bolomit-ból csináltatsz 1 szükitést hogy összetudd hozni:) nekemis ígyvan
Szia! repsol600
Akkor hagyjam benne a furulyákat, mert az kell bele?
Az nem fojtás, és nem fog jobban menni a motor ha kiszedem?
Azért mert eddig én olyan végdobbal találkoztam, amin egy átmenő lukacsos cső volt, és körbe volt megtömve üveggyapottal.
Köszönöm a segítséget!
Üdv! 98-as rx 50-be milyen légszűrő kell? mert 1 nem túl méretpontos szivacs van benne és szeretném ha normális lenne benne!
Végdobot úgy szokták kiégetni, azok a furuják nem folytások, az mögött van a gyapott és az nyeli el a hangot.
sziasztok! Eladó rengeteg rx blokkalkatrész! Irj h mi kell nagyon olcsón adom
Sziasztok!
A motoromon egy gyári kipufogó van, ami két darabból van összerakva. Van rajta az első dob, ami a hengertől jön, és van a végdob, ami hátul helyezkedik el.
A probléma az, hogy a végdob tele van kokszal, csörög benne, és nehezen lehet rajta átfújni. Ezért majd szétvágom és kiszeretném pucolni. Ha szétvágom a végdobot, akkor kidobjam belőle a benne található furulyákat, vagy hagyjam benne?
Az csak egy fojtás lehet?
sziasztok van egy ku....va nagy gondom.van egy aprilia rx 50-es AM6 blokkos motorom,és az a gondom vele hogy mikor gázt húzok neki nem akar kipörögni és álandóan durrog.kicseréltem már az alaplapot,a trafót,azt a kis alumínium kockát is amire 16A van irva,a gyertyapipát és a gyertyát is.ha valaki tud még valamit ajánlani akkor azt megköszönném.

Üdv:Dani
csaó eladó 80 cc henger
http://kepesmotor.hu/motorblok...
TIPP: Lehet nem tudja eldolgozni a kaját.
de látni kell. Itt pl egy rs kipufogó csere után csinálta ezt hogy dadogott, de az meg nem pörgött ki. Ki kellett égetni a csövet, és már ment is.
Neki ülsz valami sokat tudó ismerősöddel és átnézed a mocit, vagy mint az átlag ember eltolod a szerelőhöz.
Látod...ha nem klón blokkot vennél nem járnál így... Én max úgy tudok neked segíteni, hogy küldök Am6-ra gyújtást aminek a színei: sárga, fehér, zöld, piros
És azt be tudod kötni a régi "trafódba" CDI-be.
Ha érdekel írj rám: 2csako@citromail.hu
vagy teló: 06-30-535-36-45
Hello.
Azt szeretném kérdezni h 75 ccm-es hengert vettem ujjonnan az RX-emre ,a karbim az 21-es és hogy mekkora fúvókát kéne belevennem?
Köszi!
Sziaszto most cseréltem le az rx-embe a blokkot am3 ról am6 ra olyan kérdésem lenne hogy a gyújtást hogyan kell bekötni? a régi gyújtás kábeleinek színei: sárga, fehér, zöld, piros
az új gyújtás kábeleinek színei: fekete, fehér, kék, szürke
Hogyan tudnám bekötni az új gyújtást a régi tarfóba? melyik szín hová megy? vagy akárhogy tudtok segíteni lécci irjátok le köszi mindenkinek
Nah senkinek nincs ötlete h mibaja lehet a kis szívemnek?
Helló!
Köszi! Van már blokkom, de ha gondolod segíthetek vevőt keresni rá
heló.belemegy átalakítás nélűl a am6 blokk.ha kell nekem van is egy eladó.
felejtsd el az Arol 2T-t
inkább motorozz fele annyit és normális olajjal mint 2x annyit arol 2T-vel az én véleményem!:) simsonba se tenném bele nemhogy egy Apriliaába....:)
Eladó Aprilia MX / Rx 50 alkatrészek:
-50-es fúrható henger+hengerfej 8.000Ft
-50-es jó állapotú hengerszett 16.000-19.000Ft
-főtengely 15.000-18.000Ft
-kuplungszerkezet 14.000Ft
-gyári membrán 3.000Ft
-karbonlapos nyitott membrán 5.000Ft
-malossi membránlapok 2.000Ft
-24-es Dellorto karbi 12.000Ft
-14-es Dellorto karbi 10.000Ft
-gumi nyitott szívócsonk 4.000Ft
-fém nyitott szívócsonk 4.000Ft
-Arrow jobb oldali kipurendszer(Rx-en volt) 18.000Ft

+minden ami egy blokkban van.
Ha bármi más kell, kérdezz!
További képek e-mailben.

Tel: 06-30-535-36-45 e-mail: 2csako@citromail.hu
Heló mindenkinek!
Szakértöi véleményre szorulok, a probléma a következő: 1/4gáztól 3/4 gázi semmit nemcsinál és köhögve gyorsul elég lassan és füstölve, amit megnéztem gyertya szokásos rendben, karbit teljesen szétszedtem kitakarítottam semmit nem találtam, a membrán szemmel láthatóan ép semmi baja, ja és nyél gázon teljesen normálisan megy, kapcsolgatom fölfele és szépen forog.
szegítséget elöre is köszönöm!
Sztem ne kisérletezz ilyenekkel , mert olyan sok olajat nem eszik meg ,hogy ezen kéne sporolni! Az arol 2t meg alapból felejtős!
Helló!
Fordított telós rx-hez 2000 évj. tudja valaki az első szimering méreteket?
Gyári RX50 AM6os blokkhoz a különolajzáshoz milyen olaj a legideálisabb?

Arol2T keverve rendes olajjal pl 1dl Arol2t+4DL rendes magasfordulatú olaj? Az gáz?