Szerintem az enyém most is indul! Pedig 2 hónapja nem inditottam.
Milyen a program rajta?
Milyen a gyertya benne?
Ki használta és hogyan?
Gyerekbetegségek javítva lettek?
És meg vannak a trükkök mint minden motornál hogy kell be inditani.
Nekem a DR-Z sem indult 1hónap után elsöre azt pl le kellett dönteni oldalra!
Sziasztok, most tervezem egy rxv 450 megvételét, de elég riasztó híreket olvasok a hidegben való indításról. Mi a megoldás erre a problémára? Elnézést ha evidenciát kérdezek de még nem volt dolgom a típussal, és csak akkor szavaznék erre, ha ezt a gondot ki lehet iktatni végleg. Köszi előre is a válaszokat!
Nekem akkor csinálja amikor bekapcsol a ventilátor a hűtőn. Valahogy interferenciát okoz az ECU-ból a műszerfalhoz vezető jelben. Amikor megáll a venti akkor a fordulatszám kijelzés és ezzel együtt a váltófény is visszaáll(elalszik).
Sziasztok.Mostanában alacsony fordulatszámon kigyullad a műszerfalon a piros túlterhelésjelző,a moci tökéletesen működik.Volt már valakinek ilyen ?Mitől lehet ?
8000 ft/DB
Anno érdeklődtem DLC felületkezeléssel, de több buktatója is van, a legelső hogy nem tudjuk pontosan milyen anyagból is van a gyári.
Én biztos nem próbálkoznék az újra bevonással, ha valami nem jól sikerül akkor megint szétszedni mindent...
Összeszedtem pár hasznos infót, még szerkesztgetem majd (alsó linken letölthető szervizkönyvek) :
https://docs.google.com/docume...
Milyen a program rajta?
Milyen a gyertya benne?
Ki használta és hogyan?
Gyerekbetegségek javítva lettek?
És meg vannak a trükkök mint minden motornál hogy kell be inditani.
Nekem a DR-Z sem indult 1hónap után elsöre azt pl le kellett dönteni oldalra!
Meg a vas is!
Bár már eladó.
Nem lett volna idén is lábtörésem egy bringával akkor nem lenne eladó. De már sok a vas a lábamban.
25 font/darab! Itthon meg még 1 kicsit drágább is! Így szeretlek Magyarország!
Engem érdekelhet! 25 font a 4db index? Forintot elfogadsz?