Szevasztok valaki nem tud valahol matrica szettet rxv sxvre, két cégnél is rendeltem ,hitegetnek 2hónapja ,hogy jővő héten... Az ijenek miér nem zárnak be .
Nekem van egy pár felesleges lábtartóm, igaz nem gyári (mert az horror áron van ), így anno a keresgéléshez kértem kölcsön egy eredetit, és az alapján lett kiválasztva a leginkább hasonló - lásd képek. De végül nem került fel a motorra, úgyhogy ha gondolod...
Pontos futómű és fékek,motorja igazi erőgép,alkatrészellátás türelem és pénztárcafüggő,árak mint minden más üzemórás motornál-csak itt néha duplán.Személy szerint,esélyem se lenne ebben a kategóriában motorozni,ha nem magamnak javítgatnám már jó ideje,mivel anyagi lehetőségeim korlátoltak.Nem árt felkészülni ebből a motorból legalább mint egy érettségire,nekem 5 évembe telet.
Helló Mindenki!
Tetszik az SXV 5.5-ös , de nem ismerem ezt a típust, de a tesztek szerint nem rossz, de sok helyen rosszakat írnak róla. Persze ez lehet az irigykedők véleménye is erről a gépről. Érdekelne a Ti véleményetek, akiknek van/volt ilyen motorja! A motorozhatóságától az alkatrész beszerezhetőségig (és árakig) mindent szívesen "meghallgatok".
Előre is köszönöm Mindenkinek aki megtisztel a válaszával!
Aha.Mától kezdve nyitott szemmel,és kulcskészlettel fogok járni,robogósok reszkessetek. De ha valakinek mégis lenne egy "felesleges" gyári,ne tartsa magába.
Mindenhol rohangálnak ezek a Keeway Popcorn vagy mifasz robogók. Na azokon mindegyiken van utaslábtartó. Na egy olyat kérj kölcsön/vegyél le/lopj el valamelyikről, és a hátsó váznyúlvány alsó csavarjával fogasd oda. Teljesen használható.
Már kezdem azt hinni, hogy még nem született meg...!
Látom már többeteknek is volt problémája olaj/víz ügyben az 550-el.
Lehet hogy én is kezdek ebben a cipőben járni.
Tudnátok megbízható szerelőt javasolni?
Akár mail-ban is. Lapomon elérhető.
Köszi.
Nekem van egy pár felesleges lábtartóm, igaz nem gyári (mert az horror áron van ), így anno a keresgéléshez kértem kölcsön egy eredetit, és az alapján lett kiválasztva a leginkább hasonló - lásd képek. De végül nem került fel a motorra, úgyhogy ha gondolod...
Tetszik az SXV 5.5-ös , de nem ismerem ezt a típust, de a tesztek szerint nem rossz, de sok helyen rosszakat írnak róla. Persze ez lehet az irigykedők véleménye is erről a gépről. Érdekelne a Ti véleményetek, akiknek van/volt ilyen motorja! A motorozhatóságától az alkatrész beszerezhetőségig (és árakig) mindent szívesen "meghallgatok".
Előre is köszönöm Mindenkinek aki megtisztel a válaszával!
Azt árulja már el nekem valaki, hogy egy darab alumíniumba, mi a kuki kerül ennyibe?!
Van jobbos-balos!
Sxv első felnit keresek ha valakinek lenne eladó , vagy valami tipp, hogy hol találok!?