Basszus,most nézem az adatlapját,lehet nem is alma hanem körte.De szerintem zöldalma.Semmi előjel vagy akármi,aztán így beleírunk az éterbe,de megértem én mééne.
sziasztok. az öninditót ugyanígy végigszoptam én is , pusz még egy főtengelycsapágy, és a hozzá tartozó kiegészítök. persze a motorba van 7000 km. szerintem is egy drága szardarab. KÖSZÖNJÜK APRILIA.....
UUUU Bocs nekem az a kapcsoló kell amin az inditó van és az is csak egyenlöre érdeklödés mert lehet tudom forrasztani de nem biztos.
Sárvédő meg a kormány lenne fontosabb.
Köszönöm szépen a segítséged ! Ez a motor végleg lehúzva a listáról A dorsoduro sem lenne rossz döntés, de most valami elevenebb kellene Esetleg valami alternatívát tudnátok ajánlani ? Még annyit, hogy a külföldröl behozatalról mi a véleményetek ? Mert okés egy autó árához képest a kiutazás költségei nem mérvadóak, de itt azért a kiutazás, honosítás stb. a motor árához képest egy húzósabb összeg....
Sziasztok! Gyári powernyelvet cserélhető szárasra akarom megcsinálni, mekkora menetet szoktak vágni bele ami még kiadja 5-ös vagy 6-os? Szárat acélból vagy aluból csináljam? Köszi
Hajlott nekem is van. Olyan kéne ami jo. :) most láttam az rmc ben pazzat 10e csak szép lila de majd át fenyezem ha nem lesz más. Felek ha vissza hajlitom elreped.
A magyar áraktól olcsóbbak.
Hova kéne menni érte 1ként?
Sárvédő meg a kormány lenne fontosabb.
Esetleg 6000?
Ha nem akarjátok ide ki írni akkor alfaq4@index.hu
Ha az index kapcsolóra gondolsz, akkor megvan
A kormánykapcsoló meg lehet még tudom régi történet de hátha.
na itt 12500,- és ezüst. :-)