Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irány ár és new üdv B°
Köszi, de akkor az a lámpa nem rám vár...!
Ha te a 4. kép lámpásat szeretnéd "minden áron", akkor én megelégszem a lámpa nélküli sárvédő toldalékkal, hogy jófej legyek!
egy huszas üdv B°
Merre lesz a menet és mikor/honnan?
Vagy mindkettő!
Én! Vagyis mi négyen.
4. kép,felső lámpa nélkül,vagy az alsó a lámpával?
Nekem is jóárasítva tartalékba. Ha ok lesz,akkor jövő héten megyek érte!
Holnap esetleg valaki megy terepre Budapest környékén?
És a 4. képen lévő enduró szettes lámpa is, ha jó árasított! De az csak tartalékba kéne.
Engem érdekelne az első képen lévő régebbi típusú lámpa fejidomostól!
Mennyi az annyi?
Eladó pár ez +az új használt.
A gödörnél nem ugrál senki!
És lekopogom 10éve járom ezeket az ösvényeket még nem találkoztam büntetökkel soha csak figyelmeztetökkel!
Sosem volt gond mindig megállunk és eszmét cserélünk most voltag állitolag fanyüvök akik szoltak arra nem lehet menni nem mentünk oszt kész!
A kerepesi nullásra gondoltam.
Na akkor én azt a részt inkább kihagyom...! Örülök, hogy a baleset óta eljutottam odáig, hogy tankolni tudom a motort...!
Jó lesz nekem itt a téglagyár mögött, az " endurós ovodában", ami motorral 5-10 percre van tőlem!
Na ez azért 1 kicsit messzebb van. De a ring és ez között is van még ösvény aaaaaa nullás mellett.
A videó elején valamelyik bokor mögül ugráltak a srácok kifelé és osztogatták a 90-es csekkeket.Csak óvatosan arra felé.
Rendszámot azért összesarazhatnátok.
https://www.youtube.com/watch?...
ezt már láttátok itt van Panringen.
Kotyesz jobban ismeri azt a gödröt mint én! És onnan van még jo kis tura szokott kerekedni ha arra megyünk.
Milyen érdekes, itt van a közelünkben a H.ring de még nem voltam én se. Kénytelenek leszünk felkérni drzkovit mutassa az utat.

Há gyere át Te, így kotyesznek is közelebb, meg nekem se menni sehova .

A dákiba pont 2 moci fér be. Ha megyek vele bárki motorját elviszem nem kell kérvényezni, csak jelezni. Bátorkodom itt megjegyezni, van még egy 3 vas szállítására alkalmas futóm is, így akár 5 vas mehet egybe, ha esetleg valami nagyobb esemény lenne tervben .
Ha gondoljátok, valamikor kinézhetünk a H.ring gödörhöz is, ott még úgy sem voltam!
Nem látom még a 7végét,hogy mi lesz. Legszivesebben már ma kimentem volna kanyrodni eső után,de közbejött más. Mondta a gazda,hogy 1 motor elfér nála. Ha már tudom a programom akkor szólok.
Én nem megyek tájvédelmi területre, vagy védett területre, túrista útvonalra motorozni! Esetleg ha eltévedek, de akkor is mielőbb letérek róla és inkább aszfaltozok! Azt meghagyom a madárcsicsergésre vágyó kirándulóknak!
Ráadásul errefelé nem is lennének elnézőek, ha betévedne az ember, de szerintem nem is jellemző! A 300 ezres bírságot én inkább elmotorozom a "számunkra kijelölt" helyeken...!
Ha van kedved, akkor társulj be "lacigazda" mellé a kocsiba és keljetek át együtt a Dunán!
Jó lenne, mert már rég cibáltuk együtt!
Én 11-12 körül szoktam kimenni és koradélután haza, de természetesen alkalmazkodok az igényekhez, vagy legfeljebb később becsatlakozol, vagy becsatlakoztok, ha többen jöttök!
Ha összejön, akkor úgy készülj(etek), hogy ez nem olyan túl nagy terület, mint amikor "kirándulunk" erre-arra, hanem pár hektár, sok sok sirstófallal, szinte minden tudásszinthez!
Bár Csobánka felé el lehet csavarni, de azt nem annyira kultiválják a kiránduló emberek...!
Még én sem ismerem ki magam teljesen a környéken, de szoktak kint lenni helyi "menők", legfeljebb hozzájuk csatlakozunk...!
Nézd meg a googlemaps-en, ott nagyjábol látszik, hogy mi a szitu!
Szombaton dumálunk!
Itt is vannak tájvédelmi illetve nutri 2000 területek,de menni kell.Itt azért próbál az ember halkabban motrázni és azért csak az útvonalon menni.Bár máshol sem szántjuk ki a kukoricát stb.