Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tűnik nekem jó, úgyis rég mentem . Időjárás függő . 2től-5ig mint a kívánság műsor?
Vasárnap?
Sajnos mifelénk többféle akadája és korlátozása van a terepmotorozásnak! A Dunán sem egyszerű átúszni, és a rengeteg tájvédelmi terület is behatárol minket egy viszonylag kicsi területre...
Természetesen bárki ellátogathat oda, tőlem függetlenül! És minden kultúrált motorost szívesen látunk társaságunkban, márkától függetlenül!
Engem nem zavar senki, sőt !

A távolság, meg a Duna nem akadály, beteszem a ducatoba, oszt mán ott is vagyok. 1 még mellé fér.

Na most már csak a mikor a kérdés.
Hááát,nem olyan egyszerű eljutni oda lábon. Pff! Főleg ha nem is ismerős a terület és!van még 1 picinyke folyó is akadály képpen.
Én is (vagy mi is) mehetek-ünk? Beútálkozni illetve púp nem akarok lenni! Bár lehetséges,hogy messze van. Térképen majd megnézem az útvonalat. Az új gumikkal harapna rendesen,a dombokon is már már másként mentem föl. És már defektet sem kell szerelni.
Ja. Bement az input.

A lényeg, hogy bement az infó!
Minden körülmények között sort fogunk rá keríteni. Szólok minden havernak és jól átmegyek majd egyedül. Jelzek
Találtam mifelénk egy egész klassz kis helyet. Ha van kedved valamikor siratófalazni, akkor gyer(t)e(k) el! A 10-es út mellett van a Pilisborosjenői téglagyár mögött!
Természetesen, mint gondos gazda, mindig időben cserélem az olajat!
Csak arra voltam kíváncsi, hogy egy idő után, valóban elkezd e villogni?
Természetesen, mint gondos gazda, mindig időben cserélem az olajat!
Csak arra voltam kíváncsi, hogy egy idő után, valóban elkezd e villogni?
Hello !

Ha kigyúl a kanna, cserélj olajat. Nem kell rögtön lehet azonnal is. A villogó kanna a vak motorosoknak szól. A villogás után e-mailt küld, ha beállítottad a funkciót a műszerfalon.
Halihó!
Valaki tudja, mikor a kis üzemórás olajoskanna ikon megjelenik a kijelzőn, akkor "rögtön" olajat kell cserélni, vagy csak jelzi, hogy hamarosan lejár a beállított üzemóra?
Nekem úgy rémlik, mintha először csak kirakja az ikont folyamatosan és egy idő után elkezd villogni, mikor lejárt az óraszám!?
De lehet, hogy keverem valamivel...?!
Mi lett a motoroddal, eladtad vagy javíttattad? És az SM szett?
Ez ugyan nem motoros de én csináltam!
Viszont rája meg muréna van benne.
Itt van lassitás is és látható milyen éles persze a youtube megint lebutit hiába HD!
http://youtu.be/8nkWA6ynLM4
https://www.youtube.com/watch?...

Nekem az Easypix Xtasy van a Gopro 2nél jobb és fele annyiba kerül.
Akcióban 35e ki lehet fogni! :-)
Ideges voltam én is amikor csúsztam a kavicson az új gatyába! De nem is az,hanem a MOTOR!
A ringnél is van 1 kavicsbányaféleszerűség ott a kaddal(yfz450) 3 méterről ugrottam neki,nem hittek a szemüknek a többiek.Igaz ez kad,de van nyomaték. Igazából összehasonlítási alapom ezzel lenne,de ég és föld a 2 blokk.
Én mostanában ide járok ki a Pilisborosjenői téglagyár mögé, klassz kis hely az itteni viszonylatban és az én tudásomhoz mérten! Vasárnap is kint voltam és megjelent egy 9 fős társaság (4 KTM, 2 Husaberg, 1 Sherco, 2 Yamaha) és azzal szórakoztak, hogy kinézték maguknak a leglehetetlenebb siratófalakat és rögtön a tövéből indultak fel nekifutás nélkül!
Mondanom sem kell, hogy ülve alapjárat környékén pöfögtek könnyedén felfelé, szinte mindig sikerrel!
Ciki volt, hogy csak ott álltam és néztem őket, így becsatlakoztam két próbálkozás erejéig. Az első falon sikerült nagy nehezen felküzdenem magam nekifutásból, de a tetején már úgy buktam át pofáraesve!
A második falon már a felénél keresztbe tette a seggét és oldalt csúszott a motor, majdnem a fal aljáig velem együtt!
Biztos bennem van a hiba és én vagyok béna, de őket nézve, olyan játszi könnyedséggel mennek fel mindenhol, de amikor én próbálkozok...!
Nem!Csak nekem nagyobb lendület kell,vagyis hosszabb nekifutás a sok fölösleges kapartatás miatt.Nem szeretek máséval menni,ha mégis akkor ugye úgy,hogy NEM az enyém! 13-as 500six days-szel mentem pár hete(levegős hátsó fékkel).Azt a pár kiló súly mínuszt NAGYON érezni és mintha nem lett volna benne erő,PEDIG VAN!Majd kipróbálom az Akrával is,mert azzal majd másabb lesz az érzés. Írtam már itt a múltkor,hogy 1 ilyennel újra kell tanulni motorozni a súly miatt.
Azért nem ment fel Soft-ban, mert annyival gyengébb, vagy mi a különbség?
Próbéltad már a társaságodból valamelyik egyhengerest, hogy mekkora a diferencia motorozhatóság és teljesítmény szempontjából?
Dehogynem! Mennyit szívtam ott a kavicsoknál amikorra sikerült felmenni?Már káromkodtam,pedig leszoktam róla!Úgy van ahogy mondod.Azonnal kapar szó szerint birkózni kell vele.
GoPro Hero 3 Silver+
Én sem értek hozzá.Sajnáltam a pénzt a Black+-ra.Ez nekem bőven elég...és az eredeti videót nem is láttad!
-20%-kal kissebb és 15%-kal könnyebb mint a sima HERO 3.
-Kompatibilis az összes GoPro kiegészítővel
-2x erősebb processzor mint az előző modellekben.
-10MP-es képek készítése, a Hero3 csak 5 MP-t tudott.
-Alacsony fényben is tökéletes képminőség!
-Háromszor élesebb képek készítése mint az előző modelleknél.
-Javított audio felvétel!
-30%-kal jobb akkumulátor teljesítmény!
-4x gyorsabb wifi adatátvitel!
-40 méterig vízálló!
Láttad. Soft-on nem ment föl csak a keményen.Nekem olyan mintha hard-on motorozhatóbb lenne.