Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv urak!
Tudom hülye kérdés, de tudja valaki, hogy mennyi kilómétert szokott bírni nyagyjából egy lánc terepen használva?
Én az Universalban vettem......3 vagy 3500 ért.Igaz az 15-ös.
Nincs benne 3000 km, és rottyon van...
http://www.esjot.com/en/sprock...
ki tart ilyet mert itt van minden féle finomság!
Persze az enyém SXV ami ugye hosszabb áttétel mint az RXV!
Az 1 nagyon rövid ágaskodik a 2. meg hosszú!
Most nekem 14-48 és hosszú alig váltok 5.et.
Szerintem a 14-50-52 lenne jó!
Ha találtál valahol akkor nekem is kell mert a mostani elkopott.
Azt még DKeszin vettem!
Világos!
Addig marad a falon dísznek!
Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy próbálok előre 14-est szerezni, mert számomra sokkal egyszerűbb az installálása és adott esetben az oda-vissza csere-bere! Ha nem sikerül szereznem, akkor visszatérünk rá!
Még mielőtt elkezdenéd számolni a láncszemeket, szólok hogy az én kislánckerekem picit előrébb van mint a gyári blokk esetében, tehát valszeg rövidebb lánc kellesz.
Nem tart sokból egy plusz patentszemmel beletoldani 1-2 láncszemet.
Anno 14 körül volt ez a Superprox. 8-ért postával együtt megválok tőle. Kb 500 km-t mentem vele, nem jött be az áttétel.
Akkoriban még nemnagyon lehetett SXV-hez utángyártott lánckereket kapni, ezért KTM-ét vettem hozzá, a közepéből ezért ki van esztergálva 2 mm, a lyukosztás pedig úgy fest, hogy a kerékagy lyukait kb 3-4 tizedet kifelé meg kell bántani gömbreszelővel. Baja nem lesz tőle, én így jártam el, és utána nagyszerűen vissza tudtam tenni a gyári lánckereket.
48 a gyári! Kérdés, hogy az 52-nek elég e a lánc hosszúsága? Azért lenne szerencsésebb az elsőt cserélni!
Mi lenne az ára?
Nemtudom az RXV-n mekkora a hátsó, de van 48-asom, meg egy 52-es Superprox alu rotorral és acél fogaskoszorúval.
Valakinek van eladó 14-es első vagy a gyárinál nagyobb hátsó lánckereke RXV-hez?
Sziasztok ha valakit érdekel hűtővédő akkor érdeklődni a tel:06-30/9-908-398 as számon tudtok.
már megvan minden enyémhez (végre...), csak összerakásra vár
race-styles
A mocidra a matrica szettet ki csinálta?
Én is el akarom majd vinni. Majd írd meg hogy milyen lett és melyik szoftvert rakták rá
Nekem mindenképpen!Csütörtökre mondta a Zoli,tehát akkorra kell autó és futó is.(hétfőn még pontosítunk)De ha van futó akkor Kika is,kertészet is....... Sok lesz 1 napra.
http://www.elevenmotor.hu/
Itt van silmotoros program!
Javítási munkadíj : 5500 Ft nettó / óránként. Negyed órás periódusban számolunk.