1290km + 16 üzemóra, első lánckerék 15 fogas gyári 2500 Ft
Lánc legyen mondjuk 5000 Ft, viszont nem szétszedhető így lengővilla kivételével lehet csak cserélni.
hali! eladó Aprilia SXV 450-550 hátsó kerékagy (kb. 1000km-t ment) hozzá braking tárcsa és egy 45-ös és egy 44-es lánckerék hibátlan állapotban! érdeklődni a fudejovagy6@gmail.com címen! :)
Kormányszivacs
Első keréktengely
Kormánybefogó
Kormán felső leszorító (új)
Első lánckerék ~3000km
Gyári lánc ~3000km
Twin Air légszűrő + felső légszűrőház fedél
Hátsó oldalsó kis idom (jobb-bal)
Felső láncvédő
Hátsó lámpa
Komplett gyári kipufogó
Hayabusákat nem ismerem, inkább Suzukis topikban kellene érdeklődnöd hátha próbálta már valaki ezeket. Idomszett valószínűleg jóval "ridegebb" anyagból készül, olyan kinaiasan kopogós, ha már láttál / ültél kínai robogón tudod milyen
A Pilor Powerben nem fogsz csalódni, nekem az a kedvenc első gumim, elég sokat gurulok első keréken, és fontos hogy ne csússzon meg soha, és az nem is szokott! A hátuljára meg ugyanúgy fasza!
Kinek vannak gumi tapasztalatai?
Lecserélném a gyári Dunlop okat Michelin Power re.
A Dunloppal már kétszer megcsusztam egyszer el is estem egy körforgalomban nem volt negy tempo nem lett semmi bajom de azóta nem bizom a Dunlop ban. Volt Dunlop D208 slick gumim na az nagyon jó volt de erre nem akarok slicket.
Michelin Power puhább gumi?
Szerintem simán, a kör szélét le kell takarni szigetelőszalaggal az aprilia felirat meg ugye pont mélyedés , így oda nem ér be a polírkorong elvileg. De elég szar meló, érdemesebb egy polírozósnak elküldeni, pár ezerért megcsinálja patikára.
link
A rendszámtartó leszerelhető?
8e
Engem érdekelne a hátsólámpa.
Mennyiért adod?
Lánc legyen mondjuk 5000 Ft, viszont nem szétszedhető így lengővilla kivételével lehet csak cserélni.
Kormányszivacs
Első keréktengely
Kormánybefogó
Kormán felső leszorító (új)
Első lánckerék ~3000km
Gyári lánc ~3000km
Twin Air légszűrő + felső légszűrőház fedél
Hátsó oldalsó kis idom (jobb-bal)
Felső láncvédő
Hátsó lámpa
Komplett gyári kipufogó
1
2
3
Mert az áruk és a kinézetük nagyon jó!
Kellett egy rongykorong és 2 paszta, + 1 fúrógép és már mehet is
Ebböl már van egy elsőm 90% és most a hidegben is puhábnak tünik mint a Dunlop!
Lecserélném a gyári Dunlop okat Michelin Power re.
A Dunloppal már kétszer megcsusztam egyszer el is estem egy körforgalomban nem volt negy tempo nem lett semmi bajom de azóta nem bizom a Dunlop ban. Volt Dunlop D208 slick gumim na az nagyon jó volt de erre nem akarok slicket.
Michelin Power puhább gumi?
a gyári deklit így fel lehet polirizni?