Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Egy kis Aprilia supermoto kép gyűjtemény: link
Forintosítanád?!
Komplett hengert, illetve variátort is tudok:
Henger
Variátor
Köszi!
Huh az nagyon egy beteg szerkezet Nem akarom elkeseríteni de elég nehézkes az alkatrészbeszerzés hozzá, mert egyedi blokkja van másba nem szerelték, próbáljon megszabadulni tőle

Pink Motors próbáljátok meg dugattyú ügyben.
Piaggio velofax és dugattyú/gyűrű baja van...
Pont azért kérdeztem, mert a kollégámnak van egy romhalmaza, amihez nem kap alkatrészt és hátha te tudsz segíteni!
www.robogoalkatresz.eu

Inkább robogókhoz vannak alkatrészeink
Van weboldala a munkahelyednek?
őt nézegettem, tetszik hogy fekete illetve a szára is, csak hát drága, illetve kellett volna még egy befogó is. Elvileg jövőhéten meglesz egy KTM ből a teleszkóp befogóstul.
Egy ilyet belefaragni az SXV vázba, elég nagy élményfaktor lenne!
Ebayre sokkal kevésbé jellemző az átverés, főleg ha Paypalos a fizetés, mert Paypal visszatartja a pénzt ha eladsz valamit, illetve 45 napod van a problémát jelezni. Nekem 74 vásárlásból 2X volt problémám, egyszer rosszat küldtek (titáncsavar), ekkor díjmentesen küldtek egy másikat, a másik pedig hogy 2 terméket rendeltem de csak egyet kaptam ekkor az eladó nem reagált, jeleztem Ebay felé, ők meg pár nap múlva visszautalták a termék árát és a postaköltség felét.
Ezt nézted már?
Vagy én a helyedben megkérdezném őket a felújításról!
Csak nehogy azért ilyen olcsók a cuccok, mert fiktív a termék!?
Annál az eladónál sok más terméknek vannak durván jó árai.

pl
Új RXV váz 78 ezer
Új hátsó teló 33 ezer
Új SXV fék 31 ezer

Legtöbb helyen használtan a többszörösét kérik el ezeknek
A sima rozsdamentesek mindig jóval olcsóbbak a titánnál, bár így is jóval ár alatt van.

Listaára elvileg a leírás alapján
Part# 851442 $459.95
Part# 851444 $839.95

Az a baj hogy ez tuti fennakad vámon ami kapásból +27%
Bár biztos van aki eltudja intézni, meg kell kérdezni, vannak emberkék akik "okosba" behozzák, régebben rendelgettem egy ilyen emberen keresztül amik csak Amerikába voltak elérhetőek, vagy csak jóval olcsóbb volt kint mint idehaza.
Érdekes átalakítás...
Hol a képen a motor?
nem deeee
Nem RXV akartál irni?