egyesbe felemeli ha rásegitek, de power nélkül amugy is nyomatékszegények ezek. amiota kész a power még nem mentem vele, fesszabályzot keresek hozzá.
szerintem ne furd ki, verd bele és ki tudod tekerni
kb 130 a végsebessége az enyémnek
majd megszámolom a fogakat. nem tudom mekkora a gyári.
a fékhez meg verjél bele trox kulcsot, azzal kijön és uj csavarral rakd össze.
most melo, holnap ha nem megy ki a fejemből irom a fogak számát :)
Elég messze tőled, Viharsarok
Mondd meg nekem mekkora a gyári lánckerék áttétel szett? és neked mekkora van fent ? Gumit mit ajánlasz előre kellene,.. illetve nem tudom kicserélni az elsőfékbetétet mert az inbuszfejű csavarokat elnyírták teljesen...
akkor vehetek bele mindent ? akkor marad így. nekem is erdőbe kell, magas oldalfalon felmászik..
telókból ömlik az olaj, várják a szimeringet
Milyen olajat , és mennyit kell önteni ebbe ?
szerintem az hülyeség :)
fesszabályzo meg ha jol tudom kell bele, van valami összefüggésben a power elektronikával.
nekem egy darab lemezzel le volt tömve a ház alatt... mondom milyen szépen nyit a power...de nem is volt poweres a gép :D
most szedegettem hozzá össze én is mindent, még egy fesszabályzo kell, nehogy a tultöltés miatt kinyirja a behuzomat mert sok áramot kap.
én endurozgatok vele, néha kimegyek pályára 1-2 körre. nekem nincs bajom vele, de a régebbi rx esek azt mondják nem az igazi pályára, gyengék a teloi. erdőbe viszont szerintem a legjobb! :)
igen az van elrepedve, abból kilóg 20cm bowden elvágva, és ENNYI. más nincs. semmi nincs. Egy Ducati energia... Nekem krosszozni kell, tehát még azt is eladom róla., Még a fejidomot is műszerfalat, kell egy rajtszámtábla. Minél könnyebb legyen
Érdekes tegnap kipróbáltuk, alsó fordulaton kicsit gondolkodik, kicsit későn "nyitna" de jön a nagy Bumm és húz szépen. Hegynek felfele alsófordulaton kicsit neccen, visszafordítóban elesek vele mert a power "rosszkor" nyit-na...
Este levettem a tankot, ülsét, és semmit nem találtam nah nekem elég volna mechanikus ami szépen húzná ki a lapkát. Azt tudom hogy 10mm kell mozduljon. Gázbowdenhez hozzá lehetne kötni ( Régi Honda NSR-en van úgy megoldva). Csak be kellene hangolni hogy szinkronba legyen a gázmarkolattal. Jó az elgondolásom ?
én most lettem kész a poweremmel, semmim nem volt.
az az y elágazás ha jol tudom a különolajzásnak van benne.
van egy power elektronikád az ülésed alatt, azon van egy szám. az jelzi hogy mikor nyisson ki. van egy behuzo a tank alatt, az kap villanyt, és az huzza meg a bovdent hogy nyisson a szelep.
ha az a power házad van elrepedve ami a hengeren van rajta, olyanom van egy pluszba ha kell olcsoért viheted..
Megnéztem a powert. Elvan repedve a hengeren, a bowden pedig el van vágva, nincs a végén semmi
A gázbowden közepén van egy Y csatlakozó, gondolom az húzná a powert is ?
a pover az aprilián ugy niyt mikor előri a fordulatot beránta az elektromágnes és ki van nyitva a pover telitorokbol mehet!
a yamahának van ugy hogy fokazatosan nyit fordulat fügvényében
a tied gondolom ha később nyit akor 7800-as elektronika van rajta (7800-as fordulaton nyit a pover)
Sziasztok !
Vettem egy 1996 Rx 125öst,Rotax 123 és ismerkedem a géppel.
Első körben kicsit későn és brutálisan nyit a power. Segítene valaki ebben ?
A hengeren van egy alu nyúlvány, abba beleszalad a power bowden...
Másik kérés. Van valakinek eladó elsőfék nyereg ? (az inbuszfejű csavarokat szétnyírták, így nem lehet betétet cserélni, mert a 2 csavart nem lehet kiszedni)
szerintem ne furd ki, verd bele és ki tudod tekerni
kb 130 a végsebessége az enyémnek
Neked jön kerékre ? nekem nem igazán, nem ver hanyatt inkább nagy a sebesség.
a fékhez meg verjél bele trox kulcsot, azzal kijön és uj csavarral rakd össze.
most melo, holnap ha nem megy ki a fejemből irom a fogak számát :)
Mondd meg nekem mekkora a gyári lánckerék áttétel szett? és neked mekkora van fent ? Gumit mit ajánlasz előre kellene,.. illetve nem tudom kicserélni az elsőfékbetétet mert az inbuszfejű csavarokat elnyírták teljesen...
merre vagy? össze kéne hozni egy enduros turát ha nem vagy messze :D
telókból ömlik az olaj, várják a szimeringet
Milyen olajat , és mennyit kell önteni ebbe ?
fesszabályzo meg ha jol tudom kell bele, van valami összefüggésben a power elektronikával.
nekem egy darab lemezzel le volt tömve a ház alatt... mondom milyen szépen nyit a power...de nem is volt poweres a gép :D
most szedegettem hozzá össze én is mindent, még egy fesszabályzo kell, nehogy a tultöltés miatt kinyirja a behuzomat mert sok áramot kap.
én endurozgatok vele, néha kimegyek pályára 1-2 körre. nekem nincs bajom vele, de a régebbi rx esek azt mondják nem az igazi pályára, gyengék a teloi. erdőbe viszont szerintem a legjobb! :)
Érdekes tegnap kipróbáltuk, alsó fordulaton kicsit gondolkodik, kicsit későn "nyitna" de jön a nagy Bumm és húz szépen. Hegynek felfele alsófordulaton kicsit neccen, visszafordítóban elesek vele mert a power "rosszkor" nyit-na...
Este levettem a tankot, ülsét, és semmit nem találtam nah nekem elég volna mechanikus ami szépen húzná ki a lapkát. Azt tudom hogy 10mm kell mozduljon. Gázbowdenhez hozzá lehetne kötni ( Régi Honda NSR-en van úgy megoldva). Csak be kellene hangolni hogy szinkronba legyen a gázmarkolattal. Jó az elgondolásom ?
az az y elágazás ha jol tudom a különolajzásnak van benne.
van egy power elektronikád az ülésed alatt, azon van egy szám. az jelzi hogy mikor nyisson ki. van egy behuzo a tank alatt, az kap villanyt, és az huzza meg a bovdent hogy nyisson a szelep.
ha az a power házad van elrepedve ami a hengeren van rajta, olyanom van egy pluszba ha kell olcsoért viheted..
köszi
Írtam e-mailt Egy pár alkatrész kellene.
Kár hogy már nem az RSV-hez kell
A gázbowden közepén van egy Y csatlakozó, gondolom az húzná a powert is ?
a yamahának van ugy hogy fokazatosan nyit fordulat fügvényében
a tied gondolom ha később nyit akor 7800-as elektronika van rajta (7800-as fordulaton nyit a pover)
Vettem egy 1996 Rx 125öst,Rotax 123 és ismerkedem a géppel.
Első körben kicsit későn és brutálisan nyit a power. Segítene valaki ebben ?
A hengeren van egy alu nyúlvány, abba beleszalad a power bowden...
Másik kérés. Van valakinek eladó elsőfék nyereg ? (az inbuszfejű csavarokat szétnyírták, így nem lehet betétet cserélni, mert a 2 csavart nem lehet kiszedni)
Pneumatikus power szelephez keresek műanyag kupakot rugóval együtt.
Ha valakinek van eladó jelezze légyszíves.
Köszönöm.