1 kérdés: mechanikus powerszelep nincs nyitva alapjáraton.Akkor hamar bekokszolja a gyertyát ha alapjáraton zárva van. Illetve lejtőn lefele haladva, kis fordulaton csorogva lefele is bekajálhat, nem?
nekem van egy rx-em 155.000-ért. 1997/1 havi ,full felújított motorral.
új benne a dugó,(teflonos vertex) komplett zsír új kuplung rész,vízpumpa,összes csapágy és a főtengely szimeringek.
azért ilyen olcsó mert a hátsókereket centírozni kellene meg a lámpát megnézni.amúgy .könnyen indul és nagyon megy.
Megvan hozzá az sm-szett is, 300ba sikerült elhozni! Szerencsére van rajta rendszám is érvényes műszakial, szerintem a két szettel együtt papírosan reális az ára, mivel jó állapotban van, szép motor :)
Nincs mit. Király a géped! Enyémről már sajnos a magasnyomású viszi le a festéket, de mechanikusan már teljesen rendbe tettem. (hajtókar, dugó, csapágyak, szimeringek, power bekötése, láncszett és még hosszan sorolhatnám.)
Igen, ismerős a gép, ha jól emlékszek az egyik itteni fórumozó gépe volt, és supermotoként használta. link
új benne a dugó,(teflonos vertex) komplett zsír új kuplung rész,vízpumpa,összes csapágy és a főtengely szimeringek.
azért ilyen olcsó mert a hátsókereket centírozni kellene meg a lámpát megnézni.amúgy .könnyen indul és nagyon megy.
Valakinek eladó Rx-e olyan 2 kilo körül?
Leütött, leharcolt vas nem igazán érdekel.
Köszi.
Ducatti fesszabályzó - fejidom lámpával - Km óra ÚJ spirállal, csigával tartókonzollal -
Kormánykapcsoló hiányos...
KERESEK: Első féknyereg 96" Rx125
Nekem van elektromos powerem kompletten új bowdennel tartalék alkatrészekkel elektronikával.
keresek rx50+-hez tankidomot és 2db hátsó oldalsó idomot, valamint tanksapkát, ford.számmérö órát spirállal. és egy hátsó lámpát.
75cm3 hengerrel stb.
aprilia RX 50 FULL
Megvan hozzá az sm-szett is, 300ba sikerült elhozni! Szerencsére van rajta rendszám is érvényes műszakial, szerintem a két szettel együtt papírosan reális az ára, mivel jó állapotban van, szép motor :)
Nincs mit. Király a géped! Enyémről már sajnos a magasnyomású viszi le a festéket, de mechanikusan már teljesen rendbe tettem. (hajtókar, dugó, csapágyak, szimeringek, power bekötése, láncszett és még hosszan sorolhatnám.)
Igen, ismerős a gép, ha jól emlékszek az egyik itteni fórumozó gépe volt, és supermotoként használta. link
Gondolom nagyot léphet a 160-as hengerrel.