Sziasztok!Én új vok erre felé.Nekem most van egy aprilia rx 50-em de most egy 90-es hengert kellett ráraknom és az a gondom h a régi lánc nem bírja:(A motorszerelőm meg csak február vége felé tud rendelni olaszból.Valaki nem tudna nekem segíteni egy kedvező áron zsír új crosslácszettet????naon fontos lenne nekem:)előre is köszike ha valaki tudna lécci szóljon:)pás
Most ez tök olyan mint ha le akarnád szólni..... vagy nem???? és ezt mind erről az egy képről állapítottad meg?? most vagy nagyon értesz a dologhoz vagy csak irigykedsz szal milyen gondokat látsz rajta(((bővebben)))
nincs csütörtökön jön a csapágy...aztán megint méricskélünk 1et h tuti legyen ...és akkor keddre kész aztán jöhet az első kerék mókázás...mert amit vettem brembo nyereg azon nem 1 síkban van a 2 felfogatás,egyik el van tolva kb 1cmrel....szóval első adapter húzós lesz
van ez így....de milyen blokkod van neked? meg neked a hátsó telód még a régebbi amit alul kell állítgatni és csak 1 helyen lehet... olajpumpád kikötve...meg ott a power motor eléggé rendezetlenül van...meg a telód is folyik...
Az összes rotax blokkos aprilli rx küzemórás?