van egy rotax blokkom alkatrésznek eladó ha valakit érdekel, pontosan nem tudom hányas, ebben segitségek kérnék, a blokk belsejébe 85 van irva (gondolom évjárat) 125-ös,vizes blokk
Hi!
Meg van még az eladó hátsó lengőkar ?
Rx125 (160..)-ba kellene '94-es évjárat.
Érdekelne belőle az a kis háromszög alakú himba, ha meg van, mi az ára, a csapágy és csúszóperselyek, porvédők rajta-e, állapot, illetve helyileg merre vagy megtalálható?
Köszönettel: Nagy Péter
crosspeet@gmail.hu
Ide kellett volna először írnom, kapásból két embernek van:) az RM fórumba meg egy embernek van de az se tetszik. Úgy látom visszatérő emberke leszek itt az Rx fórumnál :)
UFO Plast, sárga (2 pár), fekete (1 pár) van. Befogó (22 mm), kormány végébe való 'dió', alubetétes. Egyik sem karcmentes, asszem a fekete a legjobb állapotú
sziasztok érdeklödnék aprilia rx 125 központi rugó milyen árban mozog,és van-e valakinek?jó állapotú érdekelne vagy milyen jó még bele pegaso, tuareg stb.elöre is köszönöm
Szerintem annyival nem lesz jobb h ennyit szopj vele, de amúgy nem a tőcsavarokat szokták buzerálni, hanem a hengeren az első két furatot szokták átfúrni...
Sziasztok, lenne egy kérdésem 123as blokkra ha 122 es hengert tennék az gond? Mert annyit tudok hogy van egy + beömlő a karbi felől lefele a blokkba + az első két tőcsavarral kell vmit buherálni, ezek mennyire jelentenek gondot? Köszi, Üdv mindenkinek!
van egy rotax blokkom alkatrésznek eladó ha valakit érdekel, pontosan nem tudom hányas, ebben segitségek kérnék, a blokk belsejébe 85 van irva (gondolom évjárat) 125-ös,vizes blokk
ugyan itt eladó krosszmotor
http://www.kepesmotor.hu/april...