Az enyém 60,02 volt abba a c volt jó a 60,03 hoz a d. Neked ugye ennél is nagyobb ezáltal csak a d jöhet számításba, de már ugye az is kicsit kissebb mint a gyári méret kéne, hogy legyen. Ha jól tudom az utolsó azaz d-s duattyú 59,97-es.
Eladó 1db eredeti gyári műanyag fogaskerék 125ccm-es ROTAX blokkba. A fogaskerék teljesen új, soha nem volt használva illetve beépítve. Az ára 9990 FT + posta, Budapesten belül személyesen is átlehet venni.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Szevasz... Nekem van egy eladó... Cserélni szeretném nagyobbra vagy eladni... Részleteket megbeszélhetjük... gludi88@freemail.hu
Üdv mindenkinek! Szeretnék vásárolni egy 125-ös RX-et. Ha hibás az nem gond, csak az ár is reális legyen. Rendszámos nem érdekel. Ha valakinek van eladó, az legyenszives írjon egy mailt! Ha megoldható, akkor mellékeljen fotót és írja bele, hogy mennyiért szeretné eladni! Előre is kössz mindenkinek! Üdv
honda4022@gmail.com
aham de akor az iszonyat ritka volt-.-- én túlvagyok már vagy 25 motron abból kb 13 aprilia de még oldalsztenderesről ne hallottam de én szivesen vennék központi telót korrekt áron---
Nekem volt úgy 15éve oldalsztenderes, önindítós, fordszámmérős műszerfallal csak az talán katalizátoros volt mert gyengébb mint amiket nem svájcba gyártottak. Ezért keresem.
szia azokra nem gyártottak oldalsztendert csak alsó központit--uyganaza váza mint az rx nek de azon is csak alsó van..ezekre max felhegszteni lehet------
szia nekem van gyári légszűrőszivacsom..tök tiszta szuper állapotban...1000 ft pluzs posta kb 450 ft ha érdekel... pluszba eladó pár rotax 122 es alkatrész olcsón áralatt 30 605 6883
JELADó 2500ft gabor8181@freemail.hu
és egyéb apróság komplett kuplung 7000---vagy csak kosár 4500ft
Valakinek van a főtengelyre gyújtás felöli oldalára anya?
Nincs, nekem is jól jött volna, vaterán láttam.
/vagy van valaki másnak? írjatok!
kicsitoth2@freemail.hu
Úgy értem mi az ami fojtásként tölti be szerepét?
A válaszokat köszönöm.
Max a D jó bele de az is csak éppen.
Eladó 1db eredeti gyári műanyag fogaskerék 125ccm-es ROTAX blokkba. A fogaskerék teljesen új, soha nem volt használva illetve beépítve. Az ára 9990 FT + posta, Budapesten belül személyesen is átlehet venni.
Képeket tettem fel az RS 125 topikba!
Email: jamaltizenegy@gmail.com
Tel: 30-487-11-59
üdv JAMAL
Szevasz... Nekem van egy eladó... Cserélni szeretném nagyobbra vagy eladni... Részleteket megbeszélhetjük... gludi88@freemail.hu
honda4022@gmail.com
Olyan tuareghez nincs oldalsztendered mint ami a profilképeden van?
JELADó 2500ft gabor8181@freemail.hu