hello: nekem van 160-as uj polini hengerem nikacilos uj A-as dugóval- polini hengerfejjel uj ára 120e volt. én most=60e oda adom.
gyári aprilia rs 125 3külös öntöt felnieim is vannak=50e
érdekel valamelyik irj emailt:spmito@freemail.hu
Hali!
Nekem is van telóharisnya az rxemen én azn RMC-ből vettem és tépőzárasat éppen ezért hogy könnyű legyen feltenni levenni.
Sztem elég jó igaz kezd egy kicsit tényleg "repedezni" de egyáltalán nem vészes.Ja és itt olcsóbb is. http://www.rmcmotor.hu/termek....
szeva
Rá kell húzni? Akkor ez valami rugalmas dolog...
Akkor gondolom fentről az(állító csavarok felől) végig kell paszírozni rajta vagy jobb ha szétszedem a telót? Bár most raktam össze
Kajak érdekel nekem is kell ilyen
hát ezt úgykell ráhúzni a teló szárra mert ez egy ilyen vastag falú gumis anyag de kötegelővel is rákell fogatni nekem 2 napja van fent eddig nem repedezett és nem is csúszkált.
Szevasz grat a motorhoz!
Kérdezni szeretnék egyet a teleszkópon(első) a Becsúszószáron miféle az a védő hol lehet olyat kapni. Tök jó jobb mint az a gyári műanyag...
Köszi a választ!
hát itthon csináltuk és tavaly nyár óta van nálam azóta : a blokkban csak a váltó nemlett kicserélve azon kívül minden én vettem bele termosztátot az első telót (használtan 20 ér) kerék csapágyak a himba rendszer felújítva kormány csapágyak ! tényleg ajdnem az egész motor fel elt újítva a festést is mi csináltuk az idomokat le kentük kromofággal és le lett fújva szórógittel és úgy lett festve kompresszorral a festés költség k. olyan 15 E körül van.
gyári aprilia rs 125 3külös öntöt felnieim is vannak=50e
érdekel valamelyik irj emailt:spmito@freemail.hu