Jó,hogy KTM-ről beszélünk az Aprilia topivban...na mindegy .....hallod kicsiricsi akkor használjuk ki amíg a 125-ös van és mennyünk csapatni végre édesapád megjött már.....már elvonási tünetek jelentkeztek nálam....remegő kezek,térdek stb...
ok VEGA ha hazajön fater akkor az 525-öst is ki tom hozni(mert el ment vele itthonról) mehetsz vele te is ...és fater el akaja adni a 125-öst ...vesz helyette 250 SX-et(2007-est )...és majd azzal fogunk csapatni
Sztm ha vki RX-et vesz(én nem vennék...halkan jegyzem meg )legalább vegyen 125-öst mert mentem egy 50-essel és nem ment ugy mint egy 50-es DT.Tehát ebből azt szerettem volna kihozni h 50-esbe nem oan jok az RX-ek.
Xlzx! Írnál nekem 1 rövid összefoglalót az rx125ről! Tesóm akar mocit, vagy RX-et vagy KDX-et! Fogyasztás, végseb, menettulajdonság, mire figyeljünk a vásárláskor stb. Előre is kösz!
Nekem pedig inkább kivülről teccet, mint motorilag....... Itt folyt, ott folyt, a kormány nem állt egyenesen, zörgött, csattogott.....soroljam még? Lelakott kaki
más kérdés h motorikusan vagy esztétikailag....mert motorikusan nagyon ott volt az a motor.... tény hogy nem szépségversenyekre való,de enduro.... amúgy a külsejét 20 pénzből helyre lehet hozni...akkor már megvetted volna ha jól nézett volna ki....