Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért mondom, te is az sm iránt érdeklődsz inkább?
nem sürgős még motorom sincsen
gondolom bármelyik esztergályos megcsinálja neked, ha kell az enyém méreteit eltudom küldeni, de manapság, csak egy pár hét múlva, amikor megint szét lesz szedve
És nemtudod hogy az első féktárcsához adapter honnan lehet szerezni,csináltatni??
hát figyelj, én eddig egyszer cseréltem oda-vissza, az első még olyan 2 óra volt, a második már csak 1, de a harmadik már rövidebb lesz, mert már tudom, hogy mit hogyan kell
mennyi idő kicserélni az sm szettet crossra??
nemsokára kezdődik a tél és ezekkel a motorokkal igazán jól lehet olyankor is menni
sokat nemtudok mesélni, mivel én ár így vettem a motort, a lényege annyi, hogy van hozzá készítve egy adapter, aminek a segítségével a nyereg kijebb került és így már passzol a 320-as tárcsához
tehát a szelepet is lehet mozgatni kézzel mert ez az elektromágnes természeresen sokkal gyengébb mint a kezed. Ha nem mozog akkor beszorult, és akkor ki kell szedni felpolirozni az útját és kész. Jó esetben nem kell szétszedned a hengert hozzá.
persze! hogyne tudnám mozgatni. az csak egy sima elektromágnes amit a powervezérlő mozgat a rugó ellenében.
Hali
Tudnál nekem mesélni arról,hogy hogyan raktad be a nagyobb féktárcsát előre???
tudod mozgatni magát aszelepet,kézzel...simán...
Szia! nekem is pont ilyen motorom lehet, es kb nekem is hasonlo problemam volt vele. a lenyeg hogy nekem a kompresszio 6os volt az egesterben a 12.5 helyett. most generalozom. majd kiderul mi lesz belole. Egy a lenyeg, hogy en az enyemet tovirol hegyeig vegigneztem es darabokra szedtem, es meg mindig ernek meglepetesek. Oszinten a tied is ilyen. Probaltad mar azt hogy ha alulrol benezel a powerre, akkor latod e mozogni? Tehat beinditod uresben, es huzogatod a gazkart es elvileg annak mozognia kell mikor elkezd felporogni a motor es mikor 7800kornyeken jar. ezt latod szemmel is. ha nem mozog a hiba pl leegett a power vagy ne legyen ugy de rossz a cdi. Ha egyik sem akkor azert en rameretnek a kompressziora valamelyik sima szervizben. De figy akarmennyi is legyen a kompresszio a power hatasat akkor is kell erezd csak teermeszetesen sokkal enyhebben. de erzed. ha nem erzed akkor a power a bunos es azt szerintem kezzel nem is fogod tudni huzogatni akkor azt meg kell csinaltatni. az enyemet 2000ftert tekercselete meg egy maszek es azota nagyon jo. leegette az elozo tulaj. vagy ha eddig minden ok, akkor a karburatorral van a problema. eltomodott vagy leakadt az uszo. na sokkal tobb mar nincs is szegeny motoron:) na majd ird meg mire jutottal hatha akkor tudok konkretabbat is mondani. Minden jot!
na mi van,meghaltatok?
mert újat jobbat akartam.... az új az nem jött össze de a jobb az igen.... habár mondjuk újabb is összejött mert az a motor 91es csak a papírjai 94esek...
És egy kínos kérdés: miért adtad el???
Tetszik a moci meg minden csak egy icipicit drága nekem ....mennyi a legalja???
Sziasztok

hol tudok olcson sport végdobot venni??? előre thx
Hello sziasztok. Hello Vega. Enyém az az RX xlzx-től vettem, de ezt ő is leírta.
csá VEGA!!!!!Kurva jo meg minden de tod van vele egy probléma(mani-mani-mani ), de azé faja!!
nem baj.azért kösz az infót
nem.
jah értem. és a rugót nem tudod?
a komplett teló annyi.
az 1. telóba a rugó 40 ropi? Tutkó?