Te figyelj csak, ha nem tudsz eljutni odaig hogy kiszurd hogy gyujtas, uzemanyagellatas vag valamilyen mechanikai gondrol van szo akkor waste of time barmit is mondani. Ha ezek megvannak, utana lehet folytatni.
Javaslom vidd el hozzaerto szerelohoz! Merre van a motor?
Keresek RSV-m hez főtengely csavart, lendkereket ami felfogja . OEM partstól rendeltem,nekik nincs raktáron illetve itthon semelyik aprilianal , igy Olaszból 1-2 hónap ,viszont augusztusba leállnak .... Itt a szezon , átmeneti megoldásként pedig ha lenne valakinek vevő lennék rá ! Barbár szerelő imbusz részét szét...ta . 1000 Mille '00.
Sziasztok!
99-es milléhez keresek sportdobot, ha esetleg lenne itt valakinek!?
De azt is megköszönném, ha adnátok tippeket, hogy milyen dobot keressek rá (hossza, átmérő stb...) ?
A computerét a millének is lehet a kipufogóhoz állítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Fél éved van visszavinni a motort, ha rejtett hibával vetted - jogszerűen megteheted. Egyébként a 2006 - oson a hengerfej is más mint a 2004 - esen, mivel változtak a szelepméretek.
Én hallottam főtengelyes blokkról itt Kecskeméten is van egy Tuonos akinek emiatt szét kellett szednie a blokkját. Nekem a Tuono-n ha az olajtartályban nem felső szintig volt beletöltve az olaj - konkrétan a min. felett volt 1-2 cm-vel - akkor nagy fordulatnál a kijelzőn megjelent a piros háromszög. Leállítottam, vártam 2 percet utána ésszel húzva semmi gond nem volt. Otthon csurig töltöttem, akkor minden ok volt.
Javaslom vidd el hozzaerto szerelohoz! Merre van a motor?