Tarka, hol lehet gyári tömítést(generátor dekli) venni itthon? Aprilia alkatrészellátásban nem vagyok otthon.
Picit leégett a generátor, már megy is a Zolihoz BP-re.
Nézd a 3 fázist a testhez...
Mivel nem értesz hozzá, nem kicsit, ezért, javaslom, h valami szerelőhöz vidd el a gépet.
Nincs olyan, h egység, nincs olyan, h fele, és örülj ha a fesszabod nem döglött meg...
köszönöm a segitségeteket . igaz teljesen nem döglött meg a tekercs csak fele értéket mutatja mérés kor mint az öcsém tuonoja. töltést csak 12v ra nyomja . tekercs 0.35 egység alapjáraton de az enyém 0.16 ot mutat.
Igen igen!
Ismert RSV betegség ez is, mint a lengőkar, meg az önindító relé. Csak szegény Bazsi bepánikolt, mert az előző TL-je is töltés gonddal szenvedett.
Jólvan, hétfőn vagy kedden kiderül.
Szóval Te Oszi vagy az az Oszi......
Aha...enyém volt. Ez a hiba nálam nem jött ki, az alsó csatit anno kicseréltem, illetve kiforrasztottam. Ha tudod mi van csörgess már meg légyszi: 30 7011815 ès visszahívlak.
Helló mindenki! Aprilia sl 1000 (Falco): Keresek ac pumpa Alaplapot (benzintank alján alu öntvény elvileg régi rsv ugyan az) Pár idom csavart (mert mégis eredetivel szép :) ) Folytó szelep alatt ami van gumi gyűrű rezgés csillapító nem tudom mi a pontos megnevezése. Benzintank csavart a kis hengerrel együtt. Ha valakinek van ilyesmi szóljon. e-mail pfpkft@gmail.com üdv.
Picit leégett a generátor, már megy is a Zolihoz BP-re.
Nézd a 3 fázist a testhez...
Nincs olyan, h egység, nincs olyan, h fele, és örülj ha a fesszabod nem döglött meg...
Mi vele dolgoztatunk. Korrekt és minősêgi munka.
Ismert RSV betegség ez is, mint a lengőkar, meg az önindító relé. Csak szegény Bazsi bepánikolt, mert az előző TL-je is töltés gonddal szenvedett.
Jólvan, hétfőn vagy kedden kiderül.
Aha...enyém volt. Ez a hiba nálam nem jött ki, az alsó csatit anno kicseréltem, illetve kiforrasztottam. Ha tudod mi van csörgess már meg légyszi: 30 7011815 ès visszahívlak.
Mint exTL-est, ki is csinállak, ha több hibája lesz a szokásosnál...
A csatit meg hétfőn orvosoljuk.
99-es rsv-hez keresek hátsó ülést!
Ha esetleg van valakinek eladó, ne tartsa magában!
Nekem egyébként a motul vált be.