Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És bocsi
nem jo link
nagyon szar volt gp..unalmas volt.
De leginkább az rsvfórumon találsz meg
Patent válasz
gondoltam rsv topicban kell keresnem egy rsv-st
Gondoltam a Soprini topikba üzenek egy Soproninak?
negyed 9 este m1
Üdv Sopronból. na szét esett?
Viszont akkor egy elég fullos gép!
Rövidebb löket, beszarás fordulatszámtartomány, és vagy +10le!
Kéne egy kép!
Az sp kipufját elég hamar fel lehet isemrni!
kép róla
Ha valóban mille SP akkor többet kell mennie, a baj viszont hogy nincs ember az országban aki szerelt volna már ilyet
Próbáljátok meg a tartályt kimosni, meg kitakarítani a szivattyút ellátó csővet. Esetleg minusz két - három mm a gáz bovden ütközőjéből.
köszi!Minden vélemény érdekel!Talán azért lehet benne még több mert nem fokozatosan "csökken" a teljesítmény hanem egyszerűen vége de néha elkapja a roham és akkor tovább megy!Ezért gondoltam,hogy valami csalás van!
Ha pontos az óra, akkor szerintem valahol ott van a vége. Többször mentem régi mille után erősebb géppel (új mille, ducati), s nekem úgy tünt, nem mennek többet 260-nál. De majd biztos válaszolnak olyan motorosok is, akik régi millét hajtanak. De az 5. szerintem 6.
Üdv.
Sziasztok!

Az egyik jó barátomnak van egy kis problémája a Millejével.Ez egy 2000-es RSV Mille SP.Nem megy többet 255-nél.Nem erőtlen egyáltalán csak ahogy 5.-ben eléri ezt a tempót elfogy a benzin és tartani tudja de nem megy többet.Van valakinek valami ötlete?Benzinpumpára gondolt .Mennyi a normális nyomás az üzemanyag rendszerben?Most van benne egy másik pumpa ami 3bar-t bír de nem változott semmi!Előre is köszi!
Nem tudja véletlenül valaki, hohy a moto gp-t hol közvetítik?
A bőrruci megoldás Fekete Béla alias Cölöp!
A biztosítás nemtuti. Tvaly 5 volt.
Rsv fórumon több infó!
Börni! Ne háríccs
szia! ha minden igaz 6 rugót kérnek biztosításra! ha nem, ne kövezz meg, az infó Kenyértől származik!
Vajon mennyit kérnek a biztosításért, ha saját motorral megyek?

Nem tudom, hogy addigra tudok-e szerezni bőrruhát, beengednek-e jó minőségű kordurával?

Nem tud valaki 205cm-es méretre valami jó bőrruhát? Itt a lényeg, hogy ehhez a mérethez csak 90kg vagyok, tehát ami jó hosszra, abba kétszer beleférek...
Akkor 29 kilőve marad Lelle !
Egy cimbim akarja ezt a tonyót megnézni!
Békéscsabai a sárkány! Valaki-valami infót tud rólla ?http://www.hasznaltauto.hu/2144893_aprilia_tuono_
2003
Köszi!
www.rsvforum.com
A kezdőlapon a szép plakát! Tegnap kaptam a mille motortól ;)
tehát a dátum:
És reggel kedődik....-órakkor
Az április 29-re tervezett tesztnap elmarad, helyette június, vagy július 5-én lesz
Hungaroringes aprilia nyíltnapról tudtok időpontot?