Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké.......akkor majd legközelebb csak szerszámhiány volt.pl forraszto meg fénykép illetve instrukciohiány is.. ja és amikor a képeklet felétetted lehet még RSV hiányom is
én azt az 50A-t kevésnek tartom oda.
nem véletlenül 150-es a gyári....
De majd meglátod.
Korábban nekem is volt problémám az indítórelével. Bármilyen másik relé jó oda amit 25A vagy nagyobbra méreteztek. Nekem most 50A-os van ez bírni fogja. Csak arra kell figyelni, hogy méretileg elférjen a helyén. Az Apriliát meg el lehet felejteni, bármi más sokkal olcsóbb (mármint relé) villamossági bolt vagy autósbolt...
Nekem volt bajom az első teleszkóp szimeringekkel is. 7 héten át nem tudták beszerezni! Az Öhlins Magyarországi Képviselettől 2 nap alatt meg volt fele pénzért!
Csak ügyesen!
Április közepén is lessz... Vagymi
fasza.
Március utolsó hétvégéje / április első hétvégéje, ahogy az időjárás engedi.
lesz tihany? mikor?
Na erre az esetre mondják hogy inkább ne nyúlj hozzá ha nem csináltál még hasonlót
Ha kiforrasztod a két tekercsdrótot akkor nem szakad el. Amúgy meg a fegyverzeteket kell kiszerelni trükkösen, azok vannak beégve, azt kell felpolírozni. Korábban tettem is fel ide fotókat róla.
oszt kinél?
itt a helyi apriliát kérdeztem.
aztán lehet,hogy valami egészen más mágneskapcsolóval ki lehet váltani.
mondjuk valami autó önindító mágneskapcsolójával.csak nem igazán esztétikus.
kérdezd meg nálatok mennyi az utángyártott mert itt a gyári 25 az meg 4matyi ha ott 19 a gyári akkor lehet 2-3 az utángy. sztem kiprobálok egy olyat igaz hogy nem 150 es hanem csak 100as de hát ez van....... majd érdeklödd meg kösz
ki kell forrasztani a tetejéből. akkor nen szakad el.
Én is szétbarmoltam de azt összerakni................ kizárt ráadásul semmi sérülést vagy égést nem látok kivéve 2 szakadt drot.... amit sztem én nyirtam ki
pont fordított gondolataim voltak. ha megvan a tarcsi akkor bátran szétbarmolom az enyémet.

kell!
Közelítőleg 4999 Ft. De sztem előbb próbáld meg megjavítani a tiedet, az enyémben hetésre menet nyiffant ki, aztán andréval ott tákoltuk meg, azóta jobb mint az új
Ha nem sikerülne, akkor adom szívesen.
oksa.
akkor lehet vehetsz nekem egyet
itt veszprémben "csak" 19000.
ja. ez az .
anyámnak van egy sr-je.....lehet kipattintom belőle

kell.
de azért valami közelítőt írjál.
kössszi.
bazze 25 matyi ez a relé ujan................................... én vettem tavaj egy használtat 5E ért de eddig tartott..........
igen?
hogy az a .......
Minden önindítós apriliában ugyanez a relé van állítólag a robogóktól a millékig
Ha kell akkor elviszem tihanyba aztán megegyezünk valamennyiben
mellik este?

apropó. kapcsolási rajza nincs valakinek hozzá?
letöltöttem a kezelésit,aban ígértek a végére de nem volt benne. ki tudja mikor jöhet jól.
köszi.

hasonló,neked fekete a hátulja,de igggencsak hasonló.
fekete-pirosnak jobban örültem volna,de ez sem ronda.
Fasza a gép Tarka. a szinkombonácio ugyanaz mint az enyémén csak egy kicsit frisebb a design :)