Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyomon vagyok....
Na átnéztem de sajnos az újabb Tuono-é nem volt benne...
Szia! Köszi! Igen a 2005-től gyártott Tuono! Azért lecsekkolom a kezelési könyvet hátha találok benne vmit! üdv:burney
most néztem....új tuono....
az is volt valahol....
bár nem engem kérdeztél de ebben lehet benne van

kezelési könyv
Szia pfvari! Esetleg abban tudnál segíteni, hogy Tuono-n hogy lehet eltüntetni a szervíz jelzést? Nincs R gomb a műszerfalon... Köszi előre is!
Jah és ha lehet én is csatlakoznék a tihanyi brigádhoz!
Üdv: burney
A fénykürt/LAP gomb a kormányon és az R gomb a műszerfalon egyszerre nyomvatart 5mp-ig
Tihany.Délelött találka,aztán kitudja?Közös program sincs kizárva.
Tényleg, egyébként merre, hol lenne tervezve?
Üdv!

Nekem jó lenne ápr. első 7végéje asszem... igaz engem nem hívott senki és nem is vagyok őstag egyik fórumon sem, de azért hátha nem üldöznétek el... Mennydörögjünk együtt !
Én nemtudom .Remélem sokan ott tudunk majd lenni...Szeretnék találkozni több aprilia függővel !biztos tudunk újjat mondani egymásnak.
Na ezt jól megbeszéltem magammal ! Szóval ápr.első hétvégéje?
De jó volna április első hetén lenne a buli!Valószínű még el is tudnék menni !Amennyiben zsíír lessz az idő megyek !
Akkor mind a két hétvégére szabaddá teszem magam .Legalább kicsit hozzászokom megint öcsihez!Valaki írta régebben,hogyan lehet kitörőlni a service feliratot a műszerfalról Olajcsere után?De én elfelejtettem leírni,és most ott virít .Segítsetek,mit tegyek az eltűnéséért?!
peti azt írta tl-en,h március utcsó szommbatja....de lehet az lesz április elsője....nemtom.
Hali!Nem te irogatsz egyedül,csak gondolom a többieknek van valami dolguk.De egyébként tényleg több írás szokott régebben fent lenni.Még semmi híred a hónap végi v2 összejövettelről?Idén ott szeretnék lenni,és elötte kell bejelentenem a napot amikor nem melózom.
tuom.
neki gariban csinálták a leírása alapján.
200 körül kapsz komplett blokkot, bármelyik évjárathoz
nemtom ...azt írta az alaplap csavar kiesett és szétdarálta a forgórészt. 670-ben állt meg. tuono volt 2003-as.
Egyáltalán milyen generátor alaplap?
Nincs ott semmilyen alaplap, a blokköntvény felőli oldalon a lendkerék van a szabadonfutóval, a dekliben pedig a tekercs van belecsavarozva, de ha az ki bír lazulni, én megeszem a kalapom.
há' ezaz. én se,pedig rengeteget olvasgattam mielőtt belevágtam.
akkor talán nem tömeges gond...
de azért lehet ránézek.
Én pl még sose hallottam ilyenről
Úgy látszik lassan csak én irogatok ide.

Szerintetek mennyire valós hiba a generátor alaplap csavarok meglazulása?
Kenyér féle fórumon olvastam egy tuonoról amin megtörtént,de többről nem hallottam....ti mint tapasztaltabb rsv-sek mit mondtok erre?
Dugdozd Át a rÉgibe a sarukat.