Szia pfvari! Esetleg abban tudnál segíteni, hogy Tuono-n hogy lehet eltüntetni a szervíz jelzést? Nincs R gomb a műszerfalon... Köszi előre is!
Jah és ha lehet én is csatlakoznék a tihanyi brigádhoz!
Üdv: burney
Nekem jó lenne ápr. első 7végéje asszem... igaz engem nem hívott senki és nem is vagyok őstag egyik fórumon sem, de azért hátha nem üldöznétek el... Mennydörögjünk együtt !
Akkor mind a két hétvégére szabaddá teszem magam .Legalább kicsit hozzászokom megint öcsihez!Valaki írta régebben,hogyan lehet kitörőlni a service feliratot a műszerfalról Olajcsere után?De én elfelejtettem leírni,és most ott virít .Segítsetek,mit tegyek az eltűnéséért?!
Hali!Nem te irogatsz egyedül,csak gondolom a többieknek van valami dolguk.De egyébként tényleg több írás szokott régebben fent lenni.Még semmi híred a hónap végi v2 összejövettelről?Idén ott szeretnék lenni,és elötte kell bejelentenem a napot amikor nem melózom.
Egyáltalán milyen generátor alaplap?
Nincs ott semmilyen alaplap, a blokköntvény felőli oldalon a lendkerék van a szabadonfutóval, a dekliben pedig a tekercs van belecsavarozva, de ha az ki bír lazulni, én megeszem a kalapom.
Szerintetek mennyire valós hiba a generátor alaplap csavarok meglazulása?
Kenyér féle fórumon olvastam egy tuonoról amin megtörtént,de többről nem hallottam....ti mint tapasztaltabb rsv-sek mit mondtok erre?
az is volt valahol....
kezelési könyv
Jah és ha lehet én is csatlakoznék a tihanyi brigádhoz!
Üdv: burney
Nekem jó lenne ápr. első 7végéje asszem... igaz engem nem hívott senki és nem is vagyok őstag egyik fórumon sem, de azért hátha nem üldöznétek el... Mennydörögjünk együtt !
neki gariban csinálták a leírása alapján.
Nincs ott semmilyen alaplap, a blokköntvény felőli oldalon a lendkerék van a szabadonfutóval, a dekliben pedig a tekercs van belecsavarozva, de ha az ki bír lazulni, én megeszem a kalapom.
akkor talán nem tömeges gond...
de azért lehet ránézek.
Szerintetek mennyire valós hiba a generátor alaplap csavarok meglazulása?
Kenyér féle fórumon olvastam egy tuonoról amin megtörtént,de többről nem hallottam....ti mint tapasztaltabb rsv-sek mit mondtok erre?