Béláim!
Ez a nap ismét bizonyította, hogy érdemes ezzel a csapattal időnként összejönni. Megint jól éreztem magam, külön köszönet a szervezőnek!
Petinek még egy piros pont: máskor is ültess egy ilyen jó segget a hátsó ülésre, élmény mögötted menni!
nembirok, menni sajnos... elrendeztem a kezem mikor takarítottam az apnt. a lánc elkapta a kezem, és most egy ideig nembirom rángatni a gázt... szoval szerintem abból esetleg 4 hét mulva lesz valami
különben igen, társultam. aprilia a ZAKON
döfni=motorzni
Már egy órája de a majmok még most is kalapálnak a fejemben. Szisszentek is egy sört gyorsba, az majd elnyomja a munkakedvüket
Fasza kis nap volt , a végére ennyien maradtunk.
Nem hiszem, hogy "belebuknál". Igazából Magyarországon Japán motor, és Német autóimádat van.
Igen, nekem nagyon bejött a gép, nem bántam meg. Nem a nagy végsebesség a célom a sok lóerővel, hanem a motorozás élménye. És ezt megkapom a típustól!
Nézz át az www.rsvforum.com oldalra, és ott további tájékoztatót találhatsz. És ha így haladsz, akkor márkatársakat
Szerbusz!
Hogy mit akarok, az nem kérdés. Már régóta szemezgettem ezzel a tipussal, csak sehogy se akartam pénzügyileg odajutni. Most itt az alkalom, és mivel minden fillér számít(sajnos ilyen vagyok) szeretnék egy jó vételbe beleugrani. Megnéztem az adatlapodat, és látom hogy neked is pont egy ilyen tipus van birtokodban. Nem kell mondogatni, hogy mennyire jó. A motor magáért beszél. Végigolvastam az RSV 1ooo topikot, és emocionális jelleggel kijelentem: Kell egy vérbeli sportmotor, egy Factoryt akarok venni!
Üdv: Atis
Ha az új árát nézed, akkor nem sok.
De NEKED KELL TUDNOD! V2-est akarsz, vagy sornégyest?!
Szerintem itt aki eladna, az felfelé pozícionálja az árat, aki szereti, tiszteli a vasat az is felfelé tolná.
Aki meg lehúzza, az vagy japóimádó, vagy savanyú a szölő neki.
Hasonlístd össze a japó gépek áresésével, és utána döntsd el, megéri-e neked.
Örülök hogy jól érezted magad, valamikor összefuthatunk az egyetem környékén is, ha már egy padot koptatunk
Ez a nap ismét bizonyította, hogy érdemes ezzel a csapattal időnként összejönni. Megint jól éreztem magam, külön köszönet a szervezőnek!
Petinek még egy piros pont: máskor is ültess egy ilyen jó segget a hátsó ülésre, élmény mögötted menni!
különben igen, társultam. aprilia a ZAKON
döfni=motorzni
Fasza kis nap volt , a végére ennyien maradtunk.
Igen, nekem nagyon bejött a gép, nem bántam meg. Nem a nagy végsebesség a célom a sok lóerővel, hanem a motorozás élménye. És ezt megkapom a típustól!
Nézz át az www.rsvforum.com oldalra, és ott további tájékoztatót találhatsz. És ha így haladsz, akkor márkatársakat
dobd el azt a yamahát, legyen neked is aprilád és majd megyünk döfni eggyüt
két aprilia, hogy ne féljenek!
Hogy mit akarok, az nem kérdés. Már régóta szemezgettem ezzel a tipussal, csak sehogy se akartam pénzügyileg odajutni. Most itt az alkalom, és mivel minden fillér számít(sajnos ilyen vagyok) szeretnék egy jó vételbe beleugrani. Megnéztem az adatlapodat, és látom hogy neked is pont egy ilyen tipus van birtokodban. Nem kell mondogatni, hogy mennyire jó. A motor magáért beszél. Végigolvastam az RSV 1ooo topikot, és emocionális jelleggel kijelentem: Kell egy vérbeli sportmotor, egy Factoryt akarok venni!
Üdv: Atis
De NEKED KELL TUDNOD! V2-est akarsz, vagy sornégyest?!
Szerintem itt aki eladna, az felfelé pozícionálja az árat, aki szereti, tiszteli a vasat az is felfelé tolná.
Aki meg lehúzza, az vagy japóimádó, vagy savanyú a szölő neki.
Hasonlístd össze a japó gépek áresésével, és utána döntsd el, megéri-e neked.
Részletek ITT !
bemutatoteszt-videoval.html