Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, kenyértől eltekintve tényleg normális emberek
A topikok addig vannak összevissza, amíg meg nem szokod:)
A regisztrálásnál, nemtom mi lehet a baj.
Én most csináltam próbareget, és nem volt gond. de ha küldessz egy mail-t a admin@rsvforum.com-ra bereggllek a megadott adatokkal!
És természetesen ellátlak technikai instrukciókkal a fórum használatával kapcsolatban! (nemlehet tüzfal beállítási gondod?)
Jó kis csapat van ott.. kár lenne kihagyni!
szasztok RSV-sek Jelenvan itt olyan aki pécsi? ha igen akkor leygenszives elmenni minél többször az 500-as középsuli előtt
IMÁDUNK BÁRKI VAGY
Csak összevissza vannak a topicok és akárhányszor regisztrálni akarok, "Too many connection" MySQL hibát ad, utána meg nem elérhető az oldal fél óráig.
a www.rsvforum.com -on minden nap van élet
Én sokat nem tudok hozzátenni....
Köllegyolyanmatrica! Az olaszcsík.
Kicsit még hideg van de azért nyomulunk Apival.
Itt meg a kedves arcú noalei kistestvére!
Nagy itt a pangás kollégák! Na itt van nektek egy kedves arc!
Szevasztok! Állítható Öhlins kormányteló RSV-hez esetleg valakinek? Hibátlan állapotban, 60e pénz lenne az ára. Sajnos engedni nem tudok belőle! Ha valakit érdekel akkor zargasson sűrgősen mert meghírdetem máshol is!
Evótunk az rsvfórumma...
jóvót-hidegvót
http://www.sportmotor
.hu/motor...
nah ja! Mi is épp most értünk haza kerültünk egyet!De csak egy kicsit... az elkerülőn(nagyon cidri van itt is!)
a gyári lenne a tuti....de drága.
lehet majd megcsináltatom valami dekorossal.
egyenlőre nagyon szeretem anélkül is.
tegnap is ügettünk kicsit,bár még iszonyat nem jó idő van.....
A tavalyi:)
Amivel buktam
És engem?
A téli gumim:
Milyen gumi lesz fent?
nem
Nem lesz hűvöske hozzá?
Épp kerestelek volna, köszönöm szépen, megvan a számod, hívlak!
Mindent tudnál, ha feljárnál te dög
Kenyeres komám holnap mentek pályázni ? gyere msnre
Holnap E-ringre valaki?
Hali!
Találtam még otthon alkatrészt az RSV-hez, jövő hétvégén hozom fel, plussz itt vannak a papírok, meg a kipuff. Ha jársz pesten ugorj be érte, vagy kitudom neked vinni Békásig. Elvinném teljesen hozzád, de most nincs autóm, motorral meg kicsit nehézkes lenne...

Üdv.: Balázs.
na van-e már fejidom matrica? Találtál?
köszönöm szépen az infot még egyszer kedves márka táram .továbi jo napot kivánok és ha motoros idö van othon akkor hajrá .mert itt van kb 16 fok ,aza itt hollandiában üdv mindenkinek