Hali kenyér!
Szerintem 29 nyíltnap lessz a favorit!Amennyiben sikerül addig valami értelmes gumit szerezni hátra!Lelle is jó lenne,/Még rímel is /
de túl közel van egymáshoz a két program és hát dolgozni is kell!
Póló?Már nagyon !
Sziasztok!
Na én is túlestem a relé cserén !Nem políroztam nem szerelgetem,hanem 3600 pízért vettem egy újat!Azóta teljesen o.k! Mellesleg az akksim is ki kellett cserélnem,de mostmár tuti a gép !Sajnálom Tihanyt látom sokan össze gyűltetek!
Közben már gondoltam ......, ma még döglött vagyok, sajna a tegnap is ezért maradt el, de a héten esetleg ha vmelyik nap mennél akkor szerintem betársulnék.
Április 25.én lesz, de majd az rsvforum.com-on iratkozz fel a listára, mert azt hiszem azt előre le kell adni vmi miatt, hogy hányan leszünk, vagy kérdezd Kenyért ő biztos jobban tudja a részleteket!
Reggelt!Ébredezem,este elfáradtam jól esett végre motorozni.Bizony nagyon szép a vas,majd talán pár év múlva...Szeva Rob.Mindenképp megyek,majd írd meg mikor lesz .
Örülök, hogy megismertelek Titeket...már amennyire!
Z!
Jó, hogy láttam megint a hüllle fejedet, hála Neked ma többször is sirtam a röhögéstől
Manó!
Csörrrrr.....tudsz mindent, no comment! De qrva szép...
Nagyon jól éreztük magunkat, ahogy tavaly és most, jövőre is ott a helyünk!
Hali Zrider!
Na Látom hazaérkeztetek!Tetszik ez a kép! Sok elmeháborodott,piros feketében !Simán beolvadtam volna ebbe a társaságba !E helyett gyros-t sütöttem, meg adtam a jó házigazdát a rokonságnak !
http://www.sportmotor.hu/motor...